Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

• Signalregulerede kryds
  • Sikkerhedsniveau
  • Trafikmængder

Madsen, T. K. O., & Lahrmann, H. (2014). Krydsløsninger for cyklister: Anvendelse af konfliktteknik til vurdering af forskellige løsningers sikkerhed. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Technical reports, Nr. 179
Madsen, Tanja Kidholm Osmann ; Lahrmann, Harry. / Krydsløsninger for cyklister : Anvendelse af konfliktteknik til vurdering af forskellige løsningers sikkerhed. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2014. 80 s. (DCE Technical reports; Nr. 179).
@book{6abd2e84d6734928b059d6fdafe55ade,
title = "Krydsl{\o}sninger for cyklister: Anvendelse af konfliktteknik til vurdering af forskellige l{\o}sningers sikkerhed",
abstract = "Trafikforskningsgruppen har i dette projekt sammenlignet sikkerheden for en r{\ae}kke forskellige cykell{\o}sninger i signalregulerede kryds med cykelsti med henblik p{\aa} at kunne beskrive l{\o}sningernes relative sikkerhedsniveau ved forskellige trafikm{\ae}ngder, for derigennem at kunne forbedre vejreglernes vejledninger omkring valg af krydsl{\o}sninger.Projektet ligger i forl{\ae}ngelse af gruppens mange{\aa}rige arbejde med unders{\o}gelser af forskellige foranstaltnin-gers effekt p{\aa} cyklisters sikkerhed.",
keywords = "Cykell{\o}sninger, Vejkryds, Cykelstier, Signalregulerede kryds, Sikkerhedsniveau, Trafikm{\ae}ngder",
author = "Madsen, {Tanja Kidholm Osmann} and Harry Lahrmann",
year = "2014",
series = "DCE Technical reports",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
number = "179",
address = "Danmark",

Madsen, TKO & Lahrmann, H 2014, Krydsløsninger for cyklister: Anvendelse af konfliktteknik til vurdering af forskellige løsningers sikkerhed. DCE Technical reports, nr. 179, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Krydsløsninger for cyklister : Anvendelse af konfliktteknik til vurdering af forskellige løsningers sikkerhed. / Madsen, Tanja Kidholm Osmann; Lahrmann, Harry.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Krydsløsninger for cyklister

T2 - Anvendelse af konfliktteknik til vurdering af forskellige løsningers sikkerhed

AU - Madsen, Tanja Kidholm Osmann

AU - Lahrmann, Harry

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Trafikforskningsgruppen har i dette projekt sammenlignet sikkerheden for en række forskellige cykelløsninger i signalregulerede kryds med cykelsti med henblik på at kunne beskrive løsningernes relative sikkerhedsniveau ved forskellige trafikmængder, for derigennem at kunne forbedre vejreglernes vejledninger omkring valg af krydsløsninger.Projektet ligger i forlængelse af gruppens mangeårige arbejde med undersøgelser af forskellige foranstaltnin-gers effekt på cyklisters sikkerhed.

AB - Trafikforskningsgruppen har i dette projekt sammenlignet sikkerheden for en række forskellige cykelløsninger i signalregulerede kryds med cykelsti med henblik på at kunne beskrive løsningernes relative sikkerhedsniveau ved forskellige trafikmængder, for derigennem at kunne forbedre vejreglernes vejledninger omkring valg af krydsløsninger.Projektet ligger i forlængelse af gruppens mangeårige arbejde med undersøgelser af forskellige foranstaltnin-gers effekt på cyklisters sikkerhed.

KW - Cykelløsninger

KW - Vejkryds

KW - Cykelstier

KW - Signalregulerede kryds

KW - Sikkerhedsniveau

KW - Trafikmængder

M3 - Rapport

T3 - DCE Technical reports

BT - Krydsløsninger for cyklister

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Madsen TKO, Lahrmann H. Krydsløsninger for cyklister: Anvendelse af konfliktteknik til vurdering af forskellige løsningers sikkerhed. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2014. 80 s. (DCE Technical reports; Nr. 179).