KulturarvNord - Styrker, svagheder, muligheder og trusler

StatusUdgivet - 2012

• SWOT
  • museum innovation

Mark, S. (2012). KulturarvNord - Styrker, svagheder, muligheder og trusler. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.
Mark, Stine. / KulturarvNord - Styrker, svagheder, muligheder og trusler. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 10 s.
@book{e6591288cd924a59ae361453299810ea,
title = "KulturarvNord - Styrker, svagheder, muligheder og trusler",
abstract = "KulturarvNord – styrker, svagheder, muligheder og trusler er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet 2012, og gennemf{\o}rt i et samarbejde mellem INCEVIDA og museumsnetv{\ae}rket KulturarvNord.I rapporten tages der udgangspunkt i empirisk materiale indhentet via interviews med n{\o}glepersoner i KulturarvNord. P{\aa} baggrund af dette materiale er der udarbejdet en SWOT-analyse, som s{\ae}tter fokus p{\aa} museumsnetv{\ae}rkets styrker, svagheder, muligheder og trusler mhp. det fremtidige samarbejde.",
keywords = "SWOT, museum innovation",
author = "Stine Mark",
year = "2012",
publisher = "Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",

Mark, S 2012, KulturarvNord - Styrker, svagheder, muligheder og trusler. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.

KulturarvNord - Styrker, svagheder, muligheder og trusler. / Mark, Stine.

Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 10 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - KulturarvNord - Styrker, svagheder, muligheder og trusler

AU - Mark, Stine

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - KulturarvNord – styrker, svagheder, muligheder og trusler er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet 2012, og gennemført i et samarbejde mellem INCEVIDA og museumsnetværket KulturarvNord.I rapporten tages der udgangspunkt i empirisk materiale indhentet via interviews med nøglepersoner i KulturarvNord. På baggrund af dette materiale er der udarbejdet en SWOT-analyse, som sætter fokus på museumsnetværkets styrker, svagheder, muligheder og trusler mhp. det fremtidige samarbejde.

AB - KulturarvNord – styrker, svagheder, muligheder og trusler er udarbejdet af forskningscenteret INCEVIDA, Aalborg Universitet 2012, og gennemført i et samarbejde mellem INCEVIDA og museumsnetværket KulturarvNord.I rapporten tages der udgangspunkt i empirisk materiale indhentet via interviews med nøglepersoner i KulturarvNord. På baggrund af dette materiale er der udarbejdet en SWOT-analyse, som sætter fokus på museumsnetværkets styrker, svagheder, muligheder og trusler mhp. det fremtidige samarbejde.

KW - SWOT

KW - museum innovation

M3 - Rapport

BT - KulturarvNord - Styrker, svagheder, muligheder og trusler

PB - Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

Mark S. KulturarvNord - Styrker, svagheder, muligheder og trusler. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 10 s.