Kunstneriske medier i supervision af psykoterapi: Indsigt og vitalitet

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

Bogen handler om hvad der sker i supervisionsprocesser,
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Udgave1
ISBN (Trykt)978-87-7112-074-5
StatusUdgivet - jul. 2013

• supervision, kunstneriske medier, psykoterapi

@book{fb55cbded5ce499e9511cc3e502cab08,
title = "Kunstneriske medier i supervision af psykoterapi: Indsigt og vitalitet",
abstract = "Denne bog henvender sig til alle der har interesse i supervision og supervisionsprocesser. Bogen handler om hvad der sker i supervisionsprocesser, n{\aa}r der sammen med samtale anvendes kunstneriske medier samt en legende og udforskende tilgang til probleml{\o}sninger inden for tydelige aftalte arbejdsrammer. Bogen indeholder talrige illustrationer af teknikker og detaljerede beskrivelser af supervisionsprocesser, samt tilbyder teoretiske forst{\aa}elsesrammer for de forskellige tilgange til supervision. Bogen er s{\aa}ledes t{\ae}nkt som en inspirationsbog for alle, der interesserer sig for supervisionsprocesser og for vekselvirkningen mellem forskellige materialer og forskellige bevidsthedstilstande i disse processer.",
keywords = "supervision, kunstneriske medier, psykoterapi",
editor = "Pedersen, {Inge Nygaard}",
year = "2013",
month = "7",
isbn = "978-87-7112-074-5",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
edition = "1",

Kunstneriske medier i supervision af psykoterapi : Indsigt og vitalitet. / Pedersen, Inge Nygaard (Redaktør).

1 udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2013. 320 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Kunstneriske medier i supervision af psykoterapi

T2 - Indsigt og vitalitet

A2 - Pedersen, Inge Nygaard

PY - 2013/7

Y1 - 2013/7

N2 - Denne bog henvender sig til alle der har interesse i supervision og supervisionsprocesser. Bogen handler om hvad der sker i supervisionsprocesser, når der sammen med samtale anvendes kunstneriske medier samt en legende og udforskende tilgang til problemløsninger inden for tydelige aftalte arbejdsrammer. Bogen indeholder talrige illustrationer af teknikker og detaljerede beskrivelser af supervisionsprocesser, samt tilbyder teoretiske forståelsesrammer for de forskellige tilgange til supervision. Bogen er således tænkt som en inspirationsbog for alle, der interesserer sig for supervisionsprocesser og for vekselvirkningen mellem forskellige materialer og forskellige bevidsthedstilstande i disse processer.

AB - Denne bog henvender sig til alle der har interesse i supervision og supervisionsprocesser. Bogen handler om hvad der sker i supervisionsprocesser, når der sammen med samtale anvendes kunstneriske medier samt en legende og udforskende tilgang til problemløsninger inden for tydelige aftalte arbejdsrammer. Bogen indeholder talrige illustrationer af teknikker og detaljerede beskrivelser af supervisionsprocesser, samt tilbyder teoretiske forståelsesrammer for de forskellige tilgange til supervision. Bogen er således tænkt som en inspirationsbog for alle, der interesserer sig for supervisionsprocesser og for vekselvirkningen mellem forskellige materialer og forskellige bevidsthedstilstande i disse processer.

KW - supervision, kunstneriske medier, psykoterapi

M3 - Antologi

SN - 978-87-7112-074-5

BT - Kunstneriske medier i supervision af psykoterapi

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Pedersen IN, (ed.). Kunstneriske medier i supervision af psykoterapi: Indsigt og vitalitet. 1 udg. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 2013. 320 s.