Quantities in Games and Modal Transition Systems

Bidragets oversatte titel: Kvantiteter i spil og modale transitionssystemer

Line Juhl

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

582 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
ForlagDepartment of Computer Science, Aalborg University
StatusUdgivet - 2013
NavnPublication : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University
ISSN1601-0590

Juhl, L. (2013). Quantities in Games and Modal Transition Systems. Department of Computer Science, Aalborg University. Publication : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University
Juhl, Line. / Quantities in Games and Modal Transition Systems. Department of Computer Science, Aalborg University, 2013. 172 s. (Publication : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University).
@phdthesis{020c8aad60b1407c8e36c9d6fe1e098e,
title = "Quantities in Games and Modal Transition Systems",
author = "Line Juhl",
year = "2013",
language = "English",
series = "Publication : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University",
publisher = "Department of Computer Science, Aalborg University",

Juhl, L 2013, Quantities in Games and Modal Transition Systems. Publication : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University, Department of Computer Science, Aalborg University.

Quantities in Games and Modal Transition Systems. / Juhl, Line.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Quantities in Games and Modal Transition Systems

AU - Juhl, Line

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Ph.D. thesis

T3 - Publication : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University

BT - Quantities in Games and Modal Transition Systems

PB - Department of Computer Science, Aalborg University

Juhl L. Quantities in Games and Modal Transition Systems. Department of Computer Science, Aalborg University, 2013. 172 s. (Publication : Department of Computer Science, The Faculty of Engineering and Science, Aalborg University).