Længsel

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Resumé

Hvem kender ikke til længsel? Som i udlængsel eller længsel efter en kæreste. Eller som den uro og bestandige søgen, der kendetegner hverdagen i et samfund, der konstant presser i retning af forandring og fornyelse.
Har vi i længslen at gøre med noget dybt og værdifuldt i os selv, eller fører længslen os ud i drømmeri og virkelighedsfjerne vildfarelser?
Livsfilosof Mogens Pahuus undersøger i denne lille bog længslens to hovedformer, som er knyttet til henholdsvis virketrang og fællesskabstrang. Pahuus beskriver længsel som en higen efter selvvirkeliggørelse og livsopfyldelse, der både kan fare vild og lede os til en form for uendelighed, evighed og fuldkommenhed i den givne tilværelse.
OriginalsprogDansk
ForlagForlaget Mindspace
Udgave1
Antal sider64
ISBN (Trykt)978-87-92542-85-4
ISBN (Elektronisk)978-87-92542-86-1
StatusUdgivet - 2015

Citer dette

Pahuus, M. (2015). Længsel. (1 udg.) Forlaget Mindspace.
Pahuus, Mogens. / Længsel. 1 udg. Forlaget Mindspace, 2015. 64 s.
@book{9e9e8dd85e6d49e3b64b26d8d790aea9,
title = "L{\ae}ngsel",
abstract = "Hvem kender ikke til l{\ae}ngsel? Som i udl{\ae}ngsel eller l{\ae}ngsel efter en k{\ae}reste. Eller som den uro og bestandige s{\o}gen, der kendetegner hverdagen i et samfund, der konstant presser i retning af forandring og fornyelse.Har vi i l{\ae}ngslen at g{\o}re med noget dybt og v{\ae}rdifuldt i os selv, eller f{\o}rer l{\ae}ngslen os ud i dr{\o}mmeri og virkelighedsfjerne vildfarelser?Livsfilosof Mogens Pahuus unders{\o}ger i denne lille bog l{\ae}ngslens to hovedformer, som er knyttet til henholdsvis virketrang og f{\ae}llesskabstrang. Pahuus beskriver l{\ae}ngsel som en higen efter selvvirkeligg{\o}relse og livsopfyldelse, der b{\aa}de kan fare vild og lede os til en form for uendelighed, evighed og fuldkommenhed i den givne tilv{\ae}relse.",
author = "Mogens Pahuus",
year = "2015",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-92542-85-4",
publisher = "Forlaget Mindspace",
edition = "1",

}

Pahuus, M 2015, Længsel. 1 udg, Forlaget Mindspace.

Længsel. / Pahuus, Mogens.

1 udg. Forlaget Mindspace, 2015. 64 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Længsel

AU - Pahuus, Mogens

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Hvem kender ikke til længsel? Som i udlængsel eller længsel efter en kæreste. Eller som den uro og bestandige søgen, der kendetegner hverdagen i et samfund, der konstant presser i retning af forandring og fornyelse.Har vi i længslen at gøre med noget dybt og værdifuldt i os selv, eller fører længslen os ud i drømmeri og virkelighedsfjerne vildfarelser?Livsfilosof Mogens Pahuus undersøger i denne lille bog længslens to hovedformer, som er knyttet til henholdsvis virketrang og fællesskabstrang. Pahuus beskriver længsel som en higen efter selvvirkeliggørelse og livsopfyldelse, der både kan fare vild og lede os til en form for uendelighed, evighed og fuldkommenhed i den givne tilværelse.

AB - Hvem kender ikke til længsel? Som i udlængsel eller længsel efter en kæreste. Eller som den uro og bestandige søgen, der kendetegner hverdagen i et samfund, der konstant presser i retning af forandring og fornyelse.Har vi i længslen at gøre med noget dybt og værdifuldt i os selv, eller fører længslen os ud i drømmeri og virkelighedsfjerne vildfarelser?Livsfilosof Mogens Pahuus undersøger i denne lille bog længslens to hovedformer, som er knyttet til henholdsvis virketrang og fællesskabstrang. Pahuus beskriver længsel som en higen efter selvvirkeliggørelse og livsopfyldelse, der både kan fare vild og lede os til en form for uendelighed, evighed og fuldkommenhed i den givne tilværelse.

UR - http://www.forlagetmindspace.dk/udgivelser/de-filosofiske-udgivelser/laengsel

M3 - Bog

SN - 978-87-92542-85-4

BT - Længsel

PB - Forlaget Mindspace

ER -

Pahuus M. Længsel. 1 udg. Forlaget Mindspace, 2015. 64 s.