Læringsmiljø på hhx

resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet

Arnt Louw Vestergaard, Rikke Brown, Birgitte Simonsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

308 Downloads (Pure)

Udgivelses stedOdense
ForlagErhvervsskolernes Forlag
ISBN (Trykt)978-87-7082-211-4
StatusUdgivet - 2010
Udgivet eksterntJa

Vestergaard, A. L., Brown, R., & Simonsen, B. (2010). Læringsmiljø på hhx: resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet. Odense: Erhvervsskolernes Forlag.
Vestergaard, Arnt Louw ; Brown, Rikke ; Simonsen, Birgitte. / Læringsmiljø på hhx : resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet. Odense : Erhvervsskolernes Forlag, 2010. 100 s.
@book{9c84ab54211d42e88a9257b2c462f0dd,
title = "L{\ae}ringsmilj{\o} p{\aa} hhx: resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet",
abstract = "Denne bog pr{\ae}senterer resultaterne fra forskningsprojektet: L{\ae}ringsmilj{\o} p{\aa} hhx - kvaliteter og udfordringer (2008-2010), som Center for Ungdomsforskning, DPU / AU har foretaget i samarbejde med Danske Erhvervsskoler - Lederne, st{\o}ttet af undervisningsministeriet, Foreningen af Unge Handelsm{\ae}nds Uddannelse (FUHU) og 28 erhvervsskoler i Danmark. Projektet har s{\ae}rligt fokus p{\aa} p{\ae}dagogikken og l{\ae}ringsmilj{\o}et set fra elevernes perspektiv og afd{\ae}kker hhx' styrker og de udfordringer og dilemmaer hhx st{\aa}r overfor nu og i fremtiden. Der s{\ae}ttes s{\ae}rligt fokus p{\aa} hhx og IKT, hhx og iv{\ae}rks{\ae}tteri og hhx og dannelse. Bogen henvender sig til alle, der arbejder fagligt og p{\ae}dagogisk med hhx.",
author = "Vestergaard, {Arnt Louw} and Rikke Brown and Birgitte Simonsen",
year = "2010",
isbn = "978-87-7082-211-4",
publisher = "Erhvervsskolernes Forlag",

Vestergaard, AL, Brown, R & Simonsen, B 2010, Læringsmiljø på hhx: resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet. Erhvervsskolernes Forlag, Odense.

Læringsmiljø på hhx : resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet. / Vestergaard, Arnt Louw; Brown, Rikke; Simonsen, Birgitte.

Odense : Erhvervsskolernes Forlag, 2010. 100 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Læringsmiljø på hhx

T2 - resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet

AU - Vestergaard, Arnt Louw

AU - Brown, Rikke

AU - Simonsen, Birgitte

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Denne bog præsenterer resultaterne fra forskningsprojektet: Læringsmiljø på hhx - kvaliteter og udfordringer (2008-2010), som Center for Ungdomsforskning, DPU / AU har foretaget i samarbejde med Danske Erhvervsskoler - Lederne, støttet af undervisningsministeriet, Foreningen af Unge Handelsmænds Uddannelse (FUHU) og 28 erhvervsskoler i Danmark. Projektet har særligt fokus på pædagogikken og læringsmiljøet set fra elevernes perspektiv og afdækker hhx' styrker og de udfordringer og dilemmaer hhx står overfor nu og i fremtiden. Der sættes særligt fokus på hhx og IKT, hhx og iværksætteri og hhx og dannelse. Bogen henvender sig til alle, der arbejder fagligt og pædagogisk med hhx.

AB - Denne bog præsenterer resultaterne fra forskningsprojektet: Læringsmiljø på hhx - kvaliteter og udfordringer (2008-2010), som Center for Ungdomsforskning, DPU / AU har foretaget i samarbejde med Danske Erhvervsskoler - Lederne, støttet af undervisningsministeriet, Foreningen af Unge Handelsmænds Uddannelse (FUHU) og 28 erhvervsskoler i Danmark. Projektet har særligt fokus på pædagogikken og læringsmiljøet set fra elevernes perspektiv og afdækker hhx' styrker og de udfordringer og dilemmaer hhx står overfor nu og i fremtiden. Der sættes særligt fokus på hhx og IKT, hhx og iværksætteri og hhx og dannelse. Bogen henvender sig til alle, der arbejder fagligt og pædagogisk med hhx.

M3 - Rapport

SN - 978-87-7082-211-4

BT - Læringsmiljø på hhx

PB - Erhvervsskolernes Forlag

CY - Odense

Vestergaard AL, Brown R, Simonsen B. Læringsmiljø på hhx: resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet. Odense: Erhvervsskolernes Forlag, 2010. 100 s.