Læringsmiljø på hhx

resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet

Arnt Louw Vestergaard, Rikke Brown, Birgitte Simonsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

308 Downloads (Pure)

Resumé

Denne bog præsenterer resultaterne fra forskningsprojektet: Læringsmiljø på hhx - kvaliteter og udfordringer (2008-2010), som Center for Ungdomsforskning, DPU / AU har foretaget i samarbejde med Danske Erhvervsskoler - Lederne, støttet af undervisningsministeriet, Foreningen af Unge Handelsmænds Uddannelse (FUHU) og 28 erhvervsskoler i Danmark. Projektet har særligt fokus på pædagogikken og læringsmiljøet set fra elevernes perspektiv og afdækker hhx' styrker og de udfordringer og dilemmaer hhx står overfor nu og i fremtiden. Der sættes særligt fokus på hhx og IKT, hhx og iværksætteri og hhx og dannelse. Bogen henvender sig til alle, der arbejder fagligt og pædagogisk med hhx.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedOdense
ForlagErhvervsskolernes Forlag
Antal sider100
ISBN (Trykt)978-87-7082-211-4
StatusUdgivet - 2010
Udgivet eksterntJa

Citer dette

Vestergaard, A. L., Brown, R., & Simonsen, B. (2010). Læringsmiljø på hhx: resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet. Odense: Erhvervsskolernes Forlag.
Vestergaard, Arnt Louw ; Brown, Rikke ; Simonsen, Birgitte. / Læringsmiljø på hhx : resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet. Odense : Erhvervsskolernes Forlag, 2010. 100 s.
@book{9c84ab54211d42e88a9257b2c462f0dd,
title = "L{\ae}ringsmilj{\o} p{\aa} hhx: resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet",
abstract = "Denne bog pr{\ae}senterer resultaterne fra forskningsprojektet: L{\ae}ringsmilj{\o} p{\aa} hhx - kvaliteter og udfordringer (2008-2010), som Center for Ungdomsforskning, DPU / AU har foretaget i samarbejde med Danske Erhvervsskoler - Lederne, st{\o}ttet af undervisningsministeriet, Foreningen af Unge Handelsm{\ae}nds Uddannelse (FUHU) og 28 erhvervsskoler i Danmark. Projektet har s{\ae}rligt fokus p{\aa} p{\ae}dagogikken og l{\ae}ringsmilj{\o}et set fra elevernes perspektiv og afd{\ae}kker hhx' styrker og de udfordringer og dilemmaer hhx st{\aa}r overfor nu og i fremtiden. Der s{\ae}ttes s{\ae}rligt fokus p{\aa} hhx og IKT, hhx og iv{\ae}rks{\ae}tteri og hhx og dannelse. Bogen henvender sig til alle, der arbejder fagligt og p{\ae}dagogisk med hhx.",
author = "Vestergaard, {Arnt Louw} and Rikke Brown and Birgitte Simonsen",
year = "2010",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7082-211-4",
publisher = "Erhvervsskolernes Forlag",

}

Vestergaard, AL, Brown, R & Simonsen, B 2010, Læringsmiljø på hhx: resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet. Erhvervsskolernes Forlag, Odense.

Læringsmiljø på hhx : resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet. / Vestergaard, Arnt Louw; Brown, Rikke; Simonsen, Birgitte.

Odense : Erhvervsskolernes Forlag, 2010. 100 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Læringsmiljø på hhx

T2 - resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet

AU - Vestergaard, Arnt Louw

AU - Brown, Rikke

AU - Simonsen, Birgitte

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Denne bog præsenterer resultaterne fra forskningsprojektet: Læringsmiljø på hhx - kvaliteter og udfordringer (2008-2010), som Center for Ungdomsforskning, DPU / AU har foretaget i samarbejde med Danske Erhvervsskoler - Lederne, støttet af undervisningsministeriet, Foreningen af Unge Handelsmænds Uddannelse (FUHU) og 28 erhvervsskoler i Danmark. Projektet har særligt fokus på pædagogikken og læringsmiljøet set fra elevernes perspektiv og afdækker hhx' styrker og de udfordringer og dilemmaer hhx står overfor nu og i fremtiden. Der sættes særligt fokus på hhx og IKT, hhx og iværksætteri og hhx og dannelse. Bogen henvender sig til alle, der arbejder fagligt og pædagogisk med hhx.

AB - Denne bog præsenterer resultaterne fra forskningsprojektet: Læringsmiljø på hhx - kvaliteter og udfordringer (2008-2010), som Center for Ungdomsforskning, DPU / AU har foretaget i samarbejde med Danske Erhvervsskoler - Lederne, støttet af undervisningsministeriet, Foreningen af Unge Handelsmænds Uddannelse (FUHU) og 28 erhvervsskoler i Danmark. Projektet har særligt fokus på pædagogikken og læringsmiljøet set fra elevernes perspektiv og afdækker hhx' styrker og de udfordringer og dilemmaer hhx står overfor nu og i fremtiden. Der sættes særligt fokus på hhx og IKT, hhx og iværksætteri og hhx og dannelse. Bogen henvender sig til alle, der arbejder fagligt og pædagogisk med hhx.

M3 - Rapport

SN - 978-87-7082-211-4

BT - Læringsmiljø på hhx

PB - Erhvervsskolernes Forlag

CY - Odense

ER -

Vestergaard AL, Brown R, Simonsen B. Læringsmiljø på hhx: resultater fra et forskningsprojekt om handelsgymnasiet. Odense: Erhvervsskolernes Forlag, 2010. 100 s.