Læsevejledere i gymnasiet – uddannelse og udøvelse af praksis: Følgeforskning på projekt Regionalt Læsecenter i Region Nordjylland

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

524 Downloads (Pure)

Udgivelses stedAalborg
ForlagInstitut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet
Vol/bind28
ISBN (Elektronisk)978-87-91543-91-3
Rekvirerende organisationRegion Nordjylland
StatusUdgivet - dec. 2012

@book{e662333cc45f42d1a91a1336336e1a92,
title = "L{\ae}sevejledere i gymnasiet – uddannelse og ud{\o}velse af praksis: F{\o}lgeforskning p{\aa} projekt Regionalt L{\ae}secenter i Region Nordjylland",
abstract = "Tredje delrapport fra et f{\o}lgeforskningsprojekt gennemf{\o}rt for Region Nord-jylland. Projektet handler om, hvordan en r{\ae}kke projekter, som er bevilget st{\o}tte fra Region Nordjyllands uddannelsespulje, kan bidrage til at bryde de g{\ae}ngse uddannelsesm{\o}nstre i regionen.",
author = "Annette Rasmussen",
year = "2012",
month = "12",
volume = "28",
publisher = "Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",

Læsevejledere i gymnasiet – uddannelse og udøvelse af praksis : Følgeforskning på projekt Regionalt Læsecenter i Region Nordjylland. / Rasmussen, Annette.

Aalborg : Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2012. 41 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Læsevejledere i gymnasiet – uddannelse og udøvelse af praksis

T2 - Følgeforskning på projekt Regionalt Læsecenter i Region Nordjylland

AU - Rasmussen, Annette

PY - 2012/12

Y1 - 2012/12

N2 - Tredje delrapport fra et følgeforskningsprojekt gennemført for Region Nord-jylland. Projektet handler om, hvordan en række projekter, som er bevilget støtte fra Region Nordjyllands uddannelsespulje, kan bidrage til at bryde de gængse uddannelsesmønstre i regionen.

AB - Tredje delrapport fra et følgeforskningsprojekt gennemført for Region Nord-jylland. Projektet handler om, hvordan en række projekter, som er bevilget støtte fra Region Nordjyllands uddannelsespulje, kan bidrage til at bryde de gængse uddannelsesmønstre i regionen.

M3 - Rapport

VL - 28