Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

Publikationsdato28 maj 2012
StatusUdgivet - 28 maj 2012

@misc{1180b3dfc07c452f948e71e2d77c8227,
title = "L{\o}nsumsafgift i vejret? Mulige konsekvenser for den finansielle sektor samt Analyse af 1. kvartals finansieringsomkostninger for udvalgte pengeinstitutter.",
abstract = "I till{\ae}g til min normale analyse har jeg ogs{\aa} udf{\ae}rdiget kommentarer til mulige konsekvenser af den {\ae}ndring af l{\o}sumsafgiften som er i spil.",
author = "Lars Krull",
year = "2012",
month = "5",
day = "28",

TY - GEN

T1 - Lønsumsafgift i vejret? Mulige konsekvenser for den finansielle sektor samt Analyse af 1. kvartals finansieringsomkostninger for udvalgte pengeinstitutter.

AU - Krull, Lars

PY - 2012/5/28

Y1 - 2012/5/28

N2 - I tillæg til min normale analyse har jeg også udfærdiget kommentarer til mulige konsekvenser af den ændring af løsumsafgiften som er i spil.

AB - I tillæg til min normale analyse har jeg også udfærdiget kommentarer til mulige konsekvenser af den ændring af løsumsafgiften som er i spil.

M3 - Faglig redegørelse