Labor mobility from R&D-intensive multinational companies:

Implications for knowledge and technology transfer

Jacob Rubæk Holm, Bram Timmermans, Christian Richter Østergaard, Alex Coad, Nicola Grassano, Antonio Vezzani

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

10 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdatojun. 2019
StatusUdgivet - jun. 2019
BegivenhedDRUID Society Conference 2019 - Copenhagen Business School, Copenhagen, Danmark
Varighed: 19 jun. 201921 jun. 2019

Konference

KonferenceDRUID Society Conference 2019
LokationCopenhagen Business School
LandDanmark
ByCopenhagen
Periode19/06/201921/06/2019

Holm, J. R., Timmermans, B., Østergaard, C. R., Coad, A., Grassano, N., & Vezzani, A. (2019). Labor mobility from R&D-intensive multinational companies: Implications for knowledge and technology transfer. Afhandling præsenteret på DRUID Society Conference 2019, Copenhagen, Danmark.
Holm, Jacob Rubæk ; Timmermans, Bram ; Østergaard, Christian Richter ; Coad, Alex ; Grassano, Nicola ; Vezzani, Antonio. / Labor mobility from R&D-intensive multinational companies: Implications for knowledge and technology transfer. Afhandling præsenteret på DRUID Society Conference 2019, Copenhagen, Danmark.
@conference{90bcefb932274ca2abeed9dc65dec58c,
title = "Labor mobility from R&D-intensive multinational companies:: Implications for knowledge and technology transfer",
author = "Holm, {Jacob Rub{\ae}k} and Bram Timmermans and {\O}stergaard, {Christian Richter} and Alex Coad and Nicola Grassano and Antonio Vezzani",
year = "2019",
month = "6",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 19-06-2019 Through 21-06-2019",

Holm, JR, Timmermans, B, Østergaard, CR, Coad, A, Grassano, N & Vezzani, A 2019, 'Labor mobility from R&D-intensive multinational companies: Implications for knowledge and technology transfer' Paper fremlagt ved DRUID Society Conference 2019, Copenhagen, Danmark, 19/06/2019 - 21/06/2019, .

Labor mobility from R&D-intensive multinational companies: Implications for knowledge and technology transfer. / Holm, Jacob Rubæk; Timmermans, Bram; Østergaard, Christian Richter; Coad, Alex; Grassano, Nicola; Vezzani, Antonio.

TY - CONF

T1 - Labor mobility from R&D-intensive multinational companies:

T2 - Implications for knowledge and technology transfer

AU - Holm, Jacob Rubæk

AU - Timmermans, Bram

AU - Østergaard, Christian Richter

AU - Coad, Alex

AU - Grassano, Nicola

AU - Vezzani, Antonio

PY - 2019/6

Y1 - 2019/6

UR - https://conference.druid.dk/Druid/?confId=59

M3 - Paper without publisher/journal

Holm JR, Timmermans B, Østergaard CR, Coad A, Grassano N, Vezzani A. Labor mobility from R&D-intensive multinational companies: Implications for knowledge and technology transfer. 2019. Afhandling præsenteret på DRUID Society Conference 2019, Copenhagen, Danmark.