Landvindmøllernes lokale økonomiske effekter i Billund Kommune

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

536 Downloads (Pure)

Resumé

Dette notat er udarbejdet i forbindelse med projektet ”Grøn ”least-cost” energihandlingsplan for Billund Kommune”, som har fået støtte af Energistyrelsen under ”SEP-puljen”. Formålet med notatet er at vurdere landvindmøllernes betydning for den lokale økonomi i Billund kommune ved 1) at give et overblik over organisations- og ejerskabsformer i de nye store vindmøller i Billund kommune; 2) at træffe generelle udsagn om vindmøllernes betydning for den lokale økonomi i Billund kommune ved at estimere de direkte og indirekte økonomiske effekter af vindmølleprojekterne; 3) at sammenfatte gældende skatte- og afskrivningsregler for vindmøller med henblik på at træffe generelle udsagn om kommunale skatteindtægter fra vindmøller og 4) udarbejde overordnede forslag til en bedre lokal udnyttelse af de lokaløkonomiske effekter i vindmølleprojekter i Billund kommune.
OriginalsprogDansk
ForlagAalborg Universitet
Antal sider27
StatusUdgivet - jul. 2015
NavnISP-Skriftserie
Nummer2015-1
ISSN1397-3169

Emneord

  • Vindmøller
  • Økonomi
  • Beskæftigelse
  • Beskatning

Citer dette

Sperling, Karl ; Mathiesen, Brian Vad. / Landvindmøllernes lokale økonomiske effekter i Billund Kommune. Aalborg Universitet, 2015. 27 s. (ISP-Skriftserie; Nr. 2015-1).
@book{257fd8b81c45458481dc008f0ff548eb,
title = "Landvindm{\o}llernes lokale {\o}konomiske effekter i Billund Kommune",
abstract = "Dette notat er udarbejdet i forbindelse med projektet ”Gr{\o}n ”least-cost” energihandlingsplan for Billund Kommune”, som har f{\aa}et st{\o}tte af Energistyrelsen under ”SEP-puljen”. Form{\aa}let med notatet er at vurdere landvindm{\o}llernes betydning for den lokale {\o}konomi i Billund kommune ved 1) at give et overblik over organisations- og ejerskabsformer i de nye store vindm{\o}ller i Billund kommune; 2) at tr{\ae}ffe generelle udsagn om vindm{\o}llernes betydning for den lokale {\o}konomi i Billund kommune ved at estimere de direkte og indirekte {\o}konomiske effekter af vindm{\o}lleprojekterne; 3) at sammenfatte g{\ae}ldende skatte- og afskrivningsregler for vindm{\o}ller med henblik p{\aa} at tr{\ae}ffe generelle udsagn om kommunale skatteindt{\ae}gter fra vindm{\o}ller og 4) udarbejde overordnede forslag til en bedre lokal udnyttelse af de lokal{\o}konomiske effekter i vindm{\o}lleprojekter i Billund kommune.",
keywords = "Vindm{\o}ller, {\O}konomi, Besk{\ae}ftigelse, Beskatning",
author = "Karl Sperling and Mathiesen, {Brian Vad}",
year = "2015",
month = "7",
language = "Dansk",
publisher = "Aalborg Universitet",

}

Landvindmøllernes lokale økonomiske effekter i Billund Kommune. / Sperling, Karl; Mathiesen, Brian Vad.

Aalborg Universitet, 2015. 27 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Landvindmøllernes lokale økonomiske effekter i Billund Kommune

AU - Sperling, Karl

AU - Mathiesen, Brian Vad

PY - 2015/7

Y1 - 2015/7

N2 - Dette notat er udarbejdet i forbindelse med projektet ”Grøn ”least-cost” energihandlingsplan for Billund Kommune”, som har fået støtte af Energistyrelsen under ”SEP-puljen”. Formålet med notatet er at vurdere landvindmøllernes betydning for den lokale økonomi i Billund kommune ved 1) at give et overblik over organisations- og ejerskabsformer i de nye store vindmøller i Billund kommune; 2) at træffe generelle udsagn om vindmøllernes betydning for den lokale økonomi i Billund kommune ved at estimere de direkte og indirekte økonomiske effekter af vindmølleprojekterne; 3) at sammenfatte gældende skatte- og afskrivningsregler for vindmøller med henblik på at træffe generelle udsagn om kommunale skatteindtægter fra vindmøller og 4) udarbejde overordnede forslag til en bedre lokal udnyttelse af de lokaløkonomiske effekter i vindmølleprojekter i Billund kommune.

AB - Dette notat er udarbejdet i forbindelse med projektet ”Grøn ”least-cost” energihandlingsplan for Billund Kommune”, som har fået støtte af Energistyrelsen under ”SEP-puljen”. Formålet med notatet er at vurdere landvindmøllernes betydning for den lokale økonomi i Billund kommune ved 1) at give et overblik over organisations- og ejerskabsformer i de nye store vindmøller i Billund kommune; 2) at træffe generelle udsagn om vindmøllernes betydning for den lokale økonomi i Billund kommune ved at estimere de direkte og indirekte økonomiske effekter af vindmølleprojekterne; 3) at sammenfatte gældende skatte- og afskrivningsregler for vindmøller med henblik på at træffe generelle udsagn om kommunale skatteindtægter fra vindmøller og 4) udarbejde overordnede forslag til en bedre lokal udnyttelse af de lokaløkonomiske effekter i vindmølleprojekter i Billund kommune.

KW - Vindmøller

KW - Økonomi

KW - Beskæftigelse

KW - Beskatning

M3 - Rapport

BT - Landvindmøllernes lokale økonomiske effekter i Billund Kommune

PB - Aalborg Universitet

ER -

Sperling K, Mathiesen BV. Landvindmøllernes lokale økonomiske effekter i Billund Kommune. Aalborg Universitet, 2015. 27 s. (ISP-Skriftserie; Nr. 2015-1).