Søren Asmussen, Claudia Klüppelberg

NavnR : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet
NummerR95-2011
ISSN0908-1216

Asmussen, S., & Klüppelberg, C. (1995). Large deviations results in the presence of heavy tails, with applications to insurance risk. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, Nr. R95-2011
Asmussen, Søren ; Klüppelberg, Claudia. / Large deviations results in the presence of heavy tails, with applications to insurance risk. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1995. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R95-2011).
@book{0644ea10003411dab4d5000ea68e967b,
title = "Large deviations results in the presence of heavy tails, with applications to insurance risk",
author = "S{\o}ren Asmussen and Claudia Kl{\"u}ppelberg",
year = "1995",
language = "English",
series = "R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet",
number = "R95-2011",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Asmussen, S & Klüppelberg, C 1995, Large deviations results in the presence of heavy tails, with applications to insurance risk. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, nr. R95-2011, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Large deviations results in the presence of heavy tails, with applications to insurance risk. / Asmussen, Søren; Klüppelberg, Claudia.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Large deviations results in the presence of heavy tails, with applications to insurance risk

AU - Asmussen, Søren

AU - Klüppelberg, Claudia

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Book

T3 - R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet

BT - Large deviations results in the presence of heavy tails, with applications to insurance risk

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Asmussen S, Klüppelberg C. Large deviations results in the presence of heavy tails, with applications to insurance risk. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1995. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R95-2011).