Bidragets oversatte titel: Learning with Hidden Variables: A Parameter Reusing Approach for Tree-Structured Bayesian Networks

Gytis Karciauskas

Eksport af forskningsdata: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

3 Citationer (Scopus)
372 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Forlag/udgivende institutionDepartment of Computer Science, Aalborg University
PublikationsstatusUdgivet - 2005

Karciauskas, G. (2005). Learning with Hidden Variables: A Parameter Reusing Approach for Tree-Structured Bayesian Networks. Department of Computer Science, Aalborg University.
Karciauskas, Gytis. / Learning with Hidden Variables : A Parameter Reusing Approach for Tree-Structured Bayesian Networks. Department of Computer Science, Aalborg University, 2005. 123 s.
@phdthesis{0bc44150336b11db8b1e000ea68e967b,
title = "Learning with Hidden Variables: A Parameter Reusing Approach for Tree-Structured Bayesian Networks",
author = "Gytis Karciauskas",
year = "2005",
language = "English",
publisher = "Department of Computer Science, Aalborg University",

Karciauskas, G 2005, Learning with Hidden Variables: A Parameter Reusing Approach for Tree-Structured Bayesian Networks. Department of Computer Science, Aalborg University.

Learning with Hidden Variables : A Parameter Reusing Approach for Tree-Structured Bayesian Networks. / Karciauskas, Gytis.

Department of Computer Science, Aalborg University, 2005. 123 s.

TY - BOOK

T1 - Learning with Hidden Variables

T2 - A Parameter Reusing Approach for Tree-Structured Bayesian Networks

AU - Karciauskas, Gytis

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Ph.D. thesis

BT - Learning with Hidden Variables

PB - Department of Computer Science, Aalborg University

Karciauskas G. Learning with Hidden Variables: A Parameter Reusing Approach for Tree-Structured Bayesian Networks. Department of Computer Science, Aalborg University, 2005. 123 s.