Ledelse af erhvervsskoler

Søren Frimann, Stine Bylin Bundgaard

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Det landskab, der tegner sig i uddannelsessektoren, er præget af reformer. Reformer, der fører til nye krav, nyt indhold og nye måder at organisere og tænke uddannelse på, herunder ledelse af uddannelse. Samtidig har definitionen af ledelsesbegrebet været under forandring, og i en tid præget af øget kompleksitet og kon-stante forandringer er der brug for at anskue ledelse ud fra andre værdier og parametre end tidligere. Dette vidensnotat stiller skarpt på ledelse i en pædagogisk verden og belyser, hvordan nye ledelsesparadigmer påvirker nutidens ledelse i uddannelsessektoren, herunder hvilke ledelsesmæssige opgaver og udfordringer erhvervsskolerne står overfor.
OriginalsprogDansk
Publikationsdatomar. 2018
Antal sider5
StatusUdgivet - mar. 2018

Emneord

  • ledelse
  • Erhvervsskoler

Citer dette

Frimann, S., & Bundgaard, S. B. (2018, mar). Ledelse af erhvervsskoler.
Frimann, Søren ; Bundgaard, Stine Bylin. / Ledelse af erhvervsskoler. 2018. 5 s.
@misc{21f68c67d8604b6f87b754014ab93c36,
title = "Ledelse af erhvervsskoler",
abstract = "Det landskab, der tegner sig i uddannelsessektoren, er pr{\ae}get af reformer. Reformer, der f{\o}rer til nye krav, nyt indhold og nye m{\aa}der at organisere og t{\ae}nke uddannelse p{\aa}, herunder ledelse af uddannelse. Samtidig har definitionen af ledelsesbegrebet v{\ae}ret under forandring, og i en tid pr{\ae}get af {\o}get kompleksitet og kon-stante forandringer er der brug for at anskue ledelse ud fra andre v{\ae}rdier og parametre end tidligere. Dette vidensnotat stiller skarpt p{\aa} ledelse i en p{\ae}dagogisk verden og belyser, hvordan nye ledelsesparadigmer p{\aa}virker nutidens ledelse i uddannelsessektoren, herunder hvilke ledelsesm{\ae}ssige opgaver og udfordringer erhvervsskolerne st{\aa}r overfor.",
keywords = "ledelse, Erhvervsskoler",
author = "S{\o}ren Frimann and Bundgaard, {Stine Bylin}",
year = "2018",
month = "3",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Frimann, S & Bundgaard, SB 2018, Ledelse af erhvervsskoler..

Ledelse af erhvervsskoler. / Frimann, Søren; Bundgaard, Stine Bylin.

5 s. 2018, Vidensnotat om ledelse af erhversskoler.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Ledelse af erhvervsskoler

AU - Frimann, Søren

AU - Bundgaard, Stine Bylin

PY - 2018/3

Y1 - 2018/3

N2 - Det landskab, der tegner sig i uddannelsessektoren, er præget af reformer. Reformer, der fører til nye krav, nyt indhold og nye måder at organisere og tænke uddannelse på, herunder ledelse af uddannelse. Samtidig har definitionen af ledelsesbegrebet været under forandring, og i en tid præget af øget kompleksitet og kon-stante forandringer er der brug for at anskue ledelse ud fra andre værdier og parametre end tidligere. Dette vidensnotat stiller skarpt på ledelse i en pædagogisk verden og belyser, hvordan nye ledelsesparadigmer påvirker nutidens ledelse i uddannelsessektoren, herunder hvilke ledelsesmæssige opgaver og udfordringer erhvervsskolerne står overfor.

AB - Det landskab, der tegner sig i uddannelsessektoren, er præget af reformer. Reformer, der fører til nye krav, nyt indhold og nye måder at organisere og tænke uddannelse på, herunder ledelse af uddannelse. Samtidig har definitionen af ledelsesbegrebet været under forandring, og i en tid præget af øget kompleksitet og kon-stante forandringer er der brug for at anskue ledelse ud fra andre værdier og parametre end tidligere. Dette vidensnotat stiller skarpt på ledelse i en pædagogisk verden og belyser, hvordan nye ledelsesparadigmer påvirker nutidens ledelse i uddannelsessektoren, herunder hvilke ledelsesmæssige opgaver og udfordringer erhvervsskolerne står overfor.

KW - ledelse

KW - Erhvervsskoler

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -

Frimann S, Bundgaard SB. Ledelse af erhvervsskoler. 2018. 5 s.