Ledelse i Forandring på erhvervsskoler

• erhvervsskoler

@misc{28a026d85caf497885678c3d5232146d,
title = "Ledelse i Forandring p{\aa} erhvervsskoler",
abstract = "Forandringer i organisationer er en uomg{\ae}ngelig kendsgerning, da organisationer m{\aa} tilpasse og udvikle sig i takt med forandringer i omgivelserne. Det g{\ae}lder ogs{\aa} erhvervsskoler og hele uddan-nelsessektoren, som har v{\ae}ret pr{\ae}get af refor-mer, der l{\o}bende angiver nye rammer og krav til indhold, undervisning, uddannelser, kvalitet mm.",
keywords = "forandringsledelse, meningsskabelse, ledelse, Organisationsforandringer, proces, erhvervsskoler",
author = "S{\o}ren Frimann and Hansen, {Lone Hersted}",
year = "2018",
type = "Other",

Ledelse i Forandring på erhvervsskoler. / Frimann, Søren; Hansen, Lone Hersted.

9 s. 2018, .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Ledelse i Forandring på erhvervsskoler

AU - Frimann, Søren

AU - Hansen, Lone Hersted

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Forandringer i organisationer er en uomgængelig kendsgerning, da organisationer må tilpasse og udvikle sig i takt med forandringer i omgivelserne. Det gælder også erhvervsskoler og hele uddan-nelsessektoren, som har været præget af refor-mer, der løbende angiver nye rammer og krav til indhold, undervisning, uddannelser, kvalitet mm.

AB - Forandringer i organisationer er en uomgængelig kendsgerning, da organisationer må tilpasse og udvikle sig i takt med forandringer i omgivelserne. Det gælder også erhvervsskoler og hele uddan-nelsessektoren, som har været præget af refor-mer, der løbende angiver nye rammer og krav til indhold, undervisning, uddannelser, kvalitet mm.

KW - forandringsledelse

KW - meningsskabelse