Ledelsesudvikling i form af aktionsforskning

Eksport af forskningsdata: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelLæring og læreprocesser i aktionsforskning
red.Søren Frimann, Julie Borup Jensen, Micki Kaa Sunesen
UdgivelsesstedKøbenhavn
Forlag/udgivende institutionHans Reitzels Forlag
Udgave1
ISBN (tryk)9788741275567
PublikationsstatusAccepteret/In press - 2020

• Aktionsforskning
  • Ledelse
  • ledelsesudvikling
  • erhvervsskoler
  • Dialog
  • Meningsskabelse
  • Proces

Frimann, S., & Hansen, L. H. (Accepteret/In press). Ledelsesudvikling i form af aktionsforskning. i S. Frimann, J. B. Jensen, & M. K. Sunesen (red.), Læring og læreprocesser i aktionsforskning (1 redaktører). København: Hans Reitzels Forlag.
Frimann, Søren ; Hansen, Lone Hersted. / Ledelsesudvikling i form af aktionsforskning. Læring og læreprocesser i aktionsforskning. red. / Søren Frimann ; Julie Borup Jensen ; Micki Kaa Sunesen. 1. redaktører København : Hans Reitzels Forlag, 2020.
@inbook{90d50180603b45c3b10e3fee2af3fd60,
title = "Ledelsesudvikling i form af aktionsforskning",
keywords = "Aktionsforskning, Ledelse, ledelsesudvikling, erhvervsskoler, Dialog, Kommunikation, Meningsskabelse, Proces",
author = "S{\o}ren Frimann and Hansen, {Lone Hersted}",
year = "2020",
isbn = "9788741275567",
editor = "S{\o}ren Frimann and Jensen, {Julie Borup} and Sunesen, {Micki Kaa}",
booktitle = "L{\ae}ring og l{\ae}reprocesser i aktionsforskning",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",
address = "Danmark",
edition = "1",

Frimann, S & Hansen, LH 2020, Ledelsesudvikling i form af aktionsforskning. i S Frimann, JB Jensen & MK Sunesen (red), Læring og læreprocesser i aktionsforskning. 1 udg, Hans Reitzels Forlag, København.

Ledelsesudvikling i form af aktionsforskning. / Frimann, Søren; Hansen, Lone Hersted.

Læring og læreprocesser i aktionsforskning. redaktører / Søren Frimann; Julie Borup Jensen; Micki Kaa Sunesen. 1. redaktører København : Hans Reitzels Forlag, 2020.

TY - CHAP

A2 - Sunesen, Micki Kaa

PB - Hans Reitzels Forlag

CY - København