Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelseRådgivning

Afsluttet05/02/2010
StatusUdgivet - 2010

@misc{fb2098d0198011dfa996000ea68e967b,
title = "Legal opinion om retstilling i anledning af en privat servitut p{\aa} erhvervsejendom og tvist med en p{\aa}taleberettiget virksomhedsorganisation.",
abstract = "Redeg{\o}relse for relevante og ikke relevante fortolkningsdata, fortolkning, redeg{\o}relse for investors retsstilling.",
author = "Carsten Munk-Hansen",
year = "2010",

Legal opinion om retstilling i anledning af en privat servitut på erhvervsejendom og tvist med en påtaleberettiget virksomhedsorganisation. / Munk-Hansen, Carsten.

Nr. 001, 2010. 4 s., feb. 05, 2010.

Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelseRådgivning

TY - GEN

T1 - Legal opinion om retstilling i anledning af en privat servitut på erhvervsejendom og tvist med en påtaleberettiget virksomhedsorganisation.

AU - Munk-Hansen, Carsten

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Redegørelse for relevante og ikke relevante fortolkningsdata, fortolkning, redegørelse for investors retsstilling.

AB - Redegørelse for relevante og ikke relevante fortolkningsdata, fortolkning, redegørelse for investors retsstilling.

M3 - Faglig redegørelse