Levevilkår og regionplanlægning - en teoretisk analyse

N. Boje Groth

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
ISBN (Trykt)87-563-0385-8
StatusUdgivet - 1981
NavnSBI-meddelelse
Nummer1

Bibliografisk note

Udsolgt

• byplanlægning
  • levevilkår
  • regionplanforskning
  • regionplanlægning
  • befolkningsforhold
  • urban planning
  • livving conditions
  • regional planning-research
  • regional planning
  • population demographic condition

Boje Groth, N. (1981). Levevilkår og regionplanlægning - en teoretisk analyse. Hørsholm: SBI forlag. SBI-meddelelse, Nr. 1
Boje Groth, N. / Levevilkår og regionplanlægning - en teoretisk analyse. Hørsholm : SBI forlag, 1981. 184 s. (SBI-meddelelse; Nr. 1).
@book{e248e570165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Levevilk{\aa}r og regionplanl{\ae}gning - en teoretisk analyse",
abstract = "Det er et vigtigt m{\aa}l for by- og regionplanl{\ae}gningen at sikre befolkningen gode levevilk{\aa}r, men hvad er levevilk{\aa}r? Og hvordan kan man inddrage studier af levevilk{\aa}r i den fysiske planl{\ae}gning? I publikationen belyses disse sp{\o}rgsm{\aa}l gennem en diskussion af teori om velf{\ae}rd, levevilk{\aa}r og planl{\ae}gning.",
keywords = "byplanl{\ae}gning, levevilk{\aa}r, regionplanforskning, regionplanl{\ae}gning, befolkningsforhold, urban planning, livving conditions, regional planning-research, regional planning, population demographic condition",
author = "{Boje Groth}, N.",
note = "Udsolgt",
year = "1981",
isbn = "87-563-0385-8",
series = "SBI-meddelelse",
number = "1",
publisher = "SBI forlag",

Boje Groth, N 1981, Levevilkår og regionplanlægning - en teoretisk analyse. SBI-meddelelse, nr. 1, SBI forlag, Hørsholm.

Levevilkår og regionplanlægning - en teoretisk analyse. / Boje Groth, N.

Hørsholm : SBI forlag, 1981. 184 s. (SBI-meddelelse; Nr. 1).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Levevilkår og regionplanlægning - en teoretisk analyse

AU - Boje Groth, N.

N1 - Udsolgt

PY - 1981

Y1 - 1981

N2 - Det er et vigtigt mål for by- og regionplanlægningen at sikre befolkningen gode levevilkår, men hvad er levevilkår? Og hvordan kan man inddrage studier af levevilkår i den fysiske planlægning? I publikationen belyses disse spørgsmål gennem en diskussion af teori om velfærd, levevilkår og planlægning.

AB - Det er et vigtigt mål for by- og regionplanlægningen at sikre befolkningen gode levevilkår, men hvad er levevilkår? Og hvordan kan man inddrage studier af levevilkår i den fysiske planlægning? I publikationen belyses disse spørgsmål gennem en diskussion af teori om velfærd, levevilkår og planlægning.

KW - byplanlægning

KW - levevilkår

KW - regionplanforskning

KW - regionplanlægning

KW - befolkningsforhold

KW - urban planning

KW - livving conditions

KW - regional planning-research

KW - regional planning

KW - population demographic condition

M3 - Bog

SN - 87-563-0385-8

T3 - SBI-meddelelse

BT - Levevilkår og regionplanlægning - en teoretisk analyse

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

Boje Groth N. Levevilkår og regionplanlægning - en teoretisk analyse. Hørsholm: SBI forlag, 1981. 184 s. (SBI-meddelelse; Nr. 1).