Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

ForlagInstitut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet
Vol/bind2
StatusUdgivet - 2007

Schmidt, J. (2007). Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil: Ph.D thesis, Part 2: Article collection. Aalborg: Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet.
Schmidt, Jannick. / Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil : Ph.D thesis, Part 2: Article collection. Aalborg : Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2007.
@phdthesis{6a6d0470604d11dca20e000ea68e967b,
title = "Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil: Ph.D thesis, Part 2: Article collection",
author = "Jannick Schmidt",
year = "2007",
language = "English",
volume = "2",
publisher = "Institut for Samfundsudvikling og Planl{\ae}gning, Aalborg Universitet",

Schmidt, J 2007, Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil: Ph.D thesis, Part 2: Article collection. bind 2, Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, Aalborg.

Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil : Ph.D thesis, Part 2: Article collection. / Schmidt, Jannick.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil

T2 - Ph.D thesis, Part 2: Article collection

AU - Schmidt, Jannick

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Ph.D. thesis

VL - 2

BT - Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil

PB - Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Schmidt J. Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil: Ph.D thesis, Part 2: Article collection. Aalborg: Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2007.