Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil

Ph.D.thesis, Part 1: Summary report

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

4497 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
ForlagInstitut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2007

Schmidt, J. (2007). Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil: Ph.D.thesis, Part 1: Summary report. Aalborg: Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet.
Schmidt, Jannick. / Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil : Ph.D.thesis, Part 1: Summary report. Aalborg : Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2007. 66 s.
@phdthesis{764ea1c014f511dca5a4000ea68e967b,
title = "Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil: Ph.D.thesis, Part 1: Summary report",
keywords = "Life cycle assessment, Consequential LCA, Rapeseed oil, Palm oil, Environmental governance, Capacity",
author = "Jannick Schmidt",
year = "2007",
language = "English",
publisher = "Institut for Samfundsudvikling og Planl{\ae}gning, Aalborg Universitet",

Schmidt, J 2007, Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil: Ph.D.thesis, Part 1: Summary report. Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, Aalborg.

Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil : Ph.D.thesis, Part 1: Summary report. / Schmidt, Jannick.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil

T2 - Ph.D.thesis, Part 1: Summary report

AU - Schmidt, Jannick

PY - 2007

Y1 - 2007

KW - Life cycle assessment

KW - Consequential LCA

KW - Rapeseed oil

KW - Palm oil

KW - Environmental governance

KW - Capacity

M3 - Ph.D. thesis

BT - Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil

PB - Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Schmidt J. Life cycle assessment of rapeseed oil and palm oil: Ph.D.thesis, Part 1: Summary report. Aalborg: Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2007. 66 s.