Lifetime Investigation of PEM Electrolyzers under Realistic Load Profiles

ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Elektronisk)978-87-7210-354-9
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
ISSN2446-1636

Bibliografisk note

PhD supervisors: Prof. Søren Knudsen Kær, Aalborg Universitet
Assoc. Prof. Samuel Simon Araya, Aalborg Universitet

Frensch, S. H. (2018). Lifetime Investigation of PEM Electrolyzers under Realistic Load Profiles. Aalborg Universitetsforlag. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
Frensch, Steffen Henrik. / Lifetime Investigation of PEM Electrolyzers under Realistic Load Profiles. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 144 s. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).
@phdthesis{f5f3d5309ae046e3981c75d45a4cb8a8,
title = "Lifetime Investigation of PEM Electrolyzers under Realistic Load Profiles",
author = "Frensch, {Steffen Henrik}",
note = "PhD supervisors: Prof. S{\o}ren Knudsen K{\ae}r, Aalborg Universitet Assoc. Prof. Samuel Simon Araya, Aalborg Universitet",
year = "2018",
language = "English",
series = "Ph.d.-serien for Det Ingeni{\o}r- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Frensch, SH 2018, Lifetime Investigation of PEM Electrolyzers under Realistic Load Profiles. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet, Aalborg Universitetsforlag.

Lifetime Investigation of PEM Electrolyzers under Realistic Load Profiles. / Frensch, Steffen Henrik.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Lifetime Investigation of PEM Electrolyzers under Realistic Load Profiles

AU - Frensch, Steffen Henrik

N1 - PhD supervisors: Prof. Søren Knudsen Kær, Aalborg Universitet Assoc. Prof. Samuel Simon Araya, Aalborg Universitet

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

T3 - Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet

BT - Lifetime Investigation of PEM Electrolyzers under Realistic Load Profiles

PB - Aalborg Universitetsforlag

Frensch SH. Lifetime Investigation of PEM Electrolyzers under Realistic Load Profiles. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 144 s. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).