Listing of Reported CMOS Performance for Typical Receiver Blocks

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg : Division of Telecommunications, Department of Communication Technology
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 2000
NavnR : Institute of Electronic Systems, Aalborg University
Nummer2000-1009
ISSN0908-1224

Mikkelsen, J. H. (2000). Listing of Reported CMOS Performance for Typical Receiver Blocks. Aalborg : Division of Telecommunications, Department of Communication Technology: Aalborg Universitetsforlag. R : Institute of Electronic Systems, Aalborg University, Nr. 2000-1009
Mikkelsen, Jan Hvolgaard. / Listing of Reported CMOS Performance for Typical Receiver Blocks. Aalborg : Division of Telecommunications, Department of Communication Technology : Aalborg Universitetsforlag, 2000. (R : Institute of Electronic Systems, Aalborg University; Nr. 2000-1009).
@book{8f21de10748711dbabfe000ea68e967b,
title = "Listing of Reported CMOS Performance for Typical Receiver Blocks",
author = "Mikkelsen, {Jan Hvolgaard}",
year = "2000",
language = "English",
series = "R : Institute of Electronic Systems, Aalborg University",
number = "2000-1009",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Mikkelsen, JH 2000, Listing of Reported CMOS Performance for Typical Receiver Blocks. R : Institute of Electronic Systems, Aalborg University, nr. 2000-1009, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg : Division of Telecommunications, Department of Communication Technology.

Listing of Reported CMOS Performance for Typical Receiver Blocks. / Mikkelsen, Jan Hvolgaard.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Listing of Reported CMOS Performance for Typical Receiver Blocks

AU - Mikkelsen, Jan Hvolgaard

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Book

T3 - R : Institute of Electronic Systems, Aalborg University

BT - Listing of Reported CMOS Performance for Typical Receiver Blocks

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg : Division of Telecommunications, Department of Communication Technology

Mikkelsen JH. Listing of Reported CMOS Performance for Typical Receiver Blocks. Aalborg : Division of Telecommunications, Department of Communication Technology: Aalborg Universitetsforlag, 2000. (R : Institute of Electronic Systems, Aalborg University; Nr. 2000-1009).