Projekter pr. år
Originalsprog | Dansk |
---|
Udgivelsessted | Aalborg |
---|---|
Forlag | Institut for Kultur og Globale Studier, Aalborg Universitet |
Antal sider | 42 |
ISBN (Trykt) | 978-87-92305-28-2 |
Rekvirerende organisation | Videncenter for Kystturisme |
Status | Udgivet - 5 mar. 2015 |
Projekter
- 1 Afsluttet
-
Fødevarer som oplevelsesstrategi for danske kystdestinationer
Therkelsen, A. (Projektleder) & Halkier, H. (Projektdeltager)
01/05/2014 → 31/12/2014
Projekter: Projekt › Forskning
Aktiviteter
-
Lokale fødevare- og madoplevelser på danske (kyst)destinationer
Therkelsen, A. (Foredragsholder)
14 mar. 2017Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed
Fil -
Lokale fødevare- og madoplevelser på danske kystdestinationer
Therkelsen, A. (Foredragsholder)
10 mar. 2015Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed
-
Madturisme - Turismemad
Therkelsen, A. (Arrangør)
10 mar. 2015Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhed › Organisering af eller deltagelse i konference