Luftstrømning i ventilerede arbejdslokaler: SBI-Rapport 128 - Statens Byggeforskningsinstitut 1981

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

258 Downloads (Pure)

ForlagSBI forlag
StatusUdgivet - 1981
Udgivet eksterntJa

@book{02fb3241106b4143913835c10983243f,
title = "Luftstr{\o}mning i ventilerede arbejdslokaler: SBI-Rapport 128 - Statens Byggeforskningsinstitut 1981",
abstract = "Rapporten indeholder en detaljeret beskrivelse af luftstr{\o}mning i ventilerede lokaler. Beregningsformler og nomogrammer giver lufthastigheder i opholdszonen og str{\o}mningsforhold under hensyn til indbl{\ae}snings{\aa}bningernes placering, lokalers udformning og den termiske belastning. Rapporten indeholder desuden afsnit om forureningsfordeling og om naturlig ventilation. L{\ae}sning af rapporten foruds{\ae}tter en ventilationsteknisk baggrund.",
author = "Nielsen, {Peter V.}",
year = "1981",
publisher = "SBI forlag",

Luftstrømning i ventilerede arbejdslokaler : SBI-Rapport 128 - Statens Byggeforskningsinstitut 1981. / Nielsen, Peter V.

SBI forlag, 1981. 116 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Luftstrømning i ventilerede arbejdslokaler

T2 - SBI-Rapport 128 - Statens Byggeforskningsinstitut 1981

AU - Nielsen, Peter V.

PY - 1981

Y1 - 1981

N2 - Rapporten indeholder en detaljeret beskrivelse af luftstrømning i ventilerede lokaler. Beregningsformler og nomogrammer giver lufthastigheder i opholdszonen og strømningsforhold under hensyn til indblæsningsåbningernes placering, lokalers udformning og den termiske belastning. Rapporten indeholder desuden afsnit om forureningsfordeling og om naturlig ventilation. Læsning af rapporten forudsætter en ventilationsteknisk baggrund.

AB - Rapporten indeholder en detaljeret beskrivelse af luftstrømning i ventilerede lokaler. Beregningsformler og nomogrammer giver lufthastigheder i opholdszonen og strømningsforhold under hensyn til indblæsningsåbningernes placering, lokalers udformning og den termiske belastning. Rapporten indeholder desuden afsnit om forureningsfordeling og om naturlig ventilation. Læsning af rapporten forudsætter en ventilationsteknisk baggrund.

M3 - Rapport

BT - Luftstrømning i ventilerede arbejdslokaler