Måling af tryktab i taghætte med lyddæmpere

Rasmus Lund Jensen, Lise Mellergaard Jensen, Jennifer J. Fortunato, Manizha Safar

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
StatusUdgivet - 2012
NavnDCE Contract Reports
Nummer128

• Taghætter
  • Lyddæmpere
  • Volumenstrøm
  • Trykfald

Jensen, R. L., Jensen, L. M., Fortunato, J. J., & Safar, M. (2012). Måling af tryktab i taghætte med lyddæmpere. Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Contract Reports, Nr. 128
Jensen, Rasmus Lund ; Jensen, Lise Mellergaard ; Fortunato, Jennifer J. ; Safar, Manizha. / Måling af tryktab i taghætte med lyddæmpere. Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 9 s. (DCE Contract Reports; Nr. 128).
@book{0f4cb12393e74d28bc8a69db247fe923,
title = "M{\aa}ling af tryktab i tagh{\ae}tte med lydd{\ae}mpere",
abstract = "P{\aa} laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anl{\ae}g, Aalborg Universitet udf{\o}rtes den 10. september 2012 m{\aa}linger af tryktab over en tagh{\ae}tte p{\aa}sat to forskellige lydd{\ae}mpere fra SabetoFLEX ApS Hesth{\o}jvej 5, 7870 Roslev. M{\aa}lingerne omfattede bestemmelse af sammenh{\o}rende v{\ae}rdier for volumenstr{\o}m og trykfald for tagh{\ae}tten ink. lydd{\ae}mpere med henblik p{\aa} optegnelse af kapacitetsdiagrammer.",
keywords = "Tagh{\ae}tter, Lydd{\ae}mpere, Volumenstr{\o}m, Trykfald",
author = "Jensen, {Rasmus Lund} and Jensen, {Lise Mellergaard} and Fortunato, {Jennifer J.} and Manizha Safar",
year = "2012",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",

Jensen, RL, Jensen, LM, Fortunato, JJ & Safar, M 2012, Måling af tryktab i taghætte med lyddæmpere. DCE Contract Reports, nr. 128, Department of Civil Engineering, Aalborg University.

Måling af tryktab i taghætte med lyddæmpere. / Jensen, Rasmus Lund; Jensen, Lise Mellergaard; Fortunato, Jennifer J.; Safar, Manizha.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Måling af tryktab i taghætte med lyddæmpere

AU - Jensen, Rasmus Lund

AU - Jensen, Lise Mellergaard

AU - Fortunato, Jennifer J.

AU - Safar, Manizha

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - På laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Universitet udførtes den 10. september 2012 målinger af tryktab over en taghætte påsat to forskellige lyddæmpere fra SabetoFLEX ApS Hesthøjvej 5, 7870 Roslev. Målingerne omfattede bestemmelse af sammenhørende værdier for volumenstrøm og trykfald for taghætten ink. lyddæmpere med henblik på optegnelse af kapacitetsdiagrammer.

AB - På laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Universitet udførtes den 10. september 2012 målinger af tryktab over en taghætte påsat to forskellige lyddæmpere fra SabetoFLEX ApS Hesthøjvej 5, 7870 Roslev. Målingerne omfattede bestemmelse af sammenhørende værdier for volumenstrøm og trykfald for taghætten ink. lyddæmpere med henblik på optegnelse af kapacitetsdiagrammer.

KW - Taghætter

KW - Lyddæmpere

KW - Volumenstrøm

KW - Trykfald

M3 - Rapport

BT - Måling af tryktab i taghætte med lyddæmpere

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

Jensen RL, Jensen LM, Fortunato JJ, Safar M. Måling af tryktab i taghætte med lyddæmpere. Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 9 s. (DCE Contract Reports; Nr. 128).