hætterne.
Nummer120

• Taghætter
  • Tryktab

Jensen, R. L., & Jensen, L. M. (2012). Måling af tryktab i taghætter. (120 udg.) Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Contract Reports, Nr. 120
Jensen, Rasmus Lund ; Jensen, Lise Mellergaard. / Måling af tryktab i taghætter. 120 udg. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 8 s. (DCE Contract Reports; Nr. 120).
@book{f43e8d763e7c4f78a3757e3588ed66e4,
title = "M{\aa}ling af tryktab i tagh{\ae}tter",
abstract = "P{\aa} laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anl{\ae}g, Aalborg Universitet udf{\o}rtes den 10. april 2012 m{\aa}linger af tryktab over 2 tagh{\ae}tter fra J. A. Plastindustri A/S Vestervigvej 163, Hassing, 7755 Bedsted. M{\aa}lingerne omfattede bestemmelse af sammenh{\o}rende v{\ae}rdier for volumenstr{\o}m og trykfald for tagh{\ae}tterne med henblik p{\aa} optegnelse af kapacitetsdiagrammer forh{\ae}tterne.",
keywords = "Tagh{\ae}tter, Tryktab",
author = "Jensen, {Rasmus Lund} and Jensen, {Lise Mellergaard}",
year = "2012",
month = "4",
day = "10",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",
edition = "120",

Jensen, RL & Jensen, LM 2012, Måling af tryktab i taghætter. DCE Contract Reports, nr. 120, 120 udg, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Måling af tryktab i taghætter. / Jensen, Rasmus Lund; Jensen, Lise Mellergaard.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Måling af tryktab i taghætter

AU - Jensen, Rasmus Lund

AU - Jensen, Lise Mellergaard

PY - 2012/4/10

Y1 - 2012/4/10

N2 - På laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Universitet udførtes den 10. april 2012 målinger af tryktab over 2 taghætter fra J. A. Plastindustri A/S Vestervigvej 163, Hassing, 7755 Bedsted. Målingerne omfattede bestemmelse af sammenhørende værdier for volumenstrøm og trykfald for taghætterne med henblik på optegnelse af kapacitetsdiagrammer forhætterne.

AB - På laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Universitet udførtes den 10. april 2012 målinger af tryktab over 2 taghætter fra J. A. Plastindustri A/S Vestervigvej 163, Hassing, 7755 Bedsted. Målingerne omfattede bestemmelse af sammenhørende værdier for volumenstrøm og trykfald for taghætterne med henblik på optegnelse af kapacitetsdiagrammer forhætterne.

KW - Taghætter

KW - Tryktab

M3 - Rapport

BT - Måling af tryktab i taghætter

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Jensen RL, Jensen LM. Måling af tryktab i taghætter. 120 udg. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 8 s. (DCE Contract Reports; Nr. 120).