Udgivelses stedAalborg

• Forsøgsopstilling
  • Tape
  • Isolering

Jensen, R. L., & Nørgaard, J. (2012). Måling af utæthed i facadeelement. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Contract Reports, Nr. 103
Jensen, Rasmus Lund ; Nørgaard, Jesper. / Måling af utæthed i facadeelement. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 8 s. (DCE Contract Reports; Nr. 103).
@book{effb259e93ba45c5ab0d848eb8cb6d2d,
title = "M{\aa}ling af ut{\ae}thed i facadeelement",
abstract = "P{\aa} laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anl{\ae}g, Aalborg Universitet udf{\o}rtes den 21. december 2011 m{\aa}linger af ut{\ae}thed i et facadeelement fra Inwido Denmark A/S. M{\aa}lingerne omfattede bestemmelse af sammenh{\o}rende v{\ae}rdier for trykforskel og volumenstr{\o}m for elementet med henblik p{\aa} optegnelse af kurver for forskellige cases samt udregning af ut{\ae}thed.",
keywords = "Facadeelement, Ut{\ae}thed, Trykforskel, Fors{\o}gsopstilling, Tape, Isolering",
author = "Jensen, {Rasmus Lund} and Jesper N{\o}rgaard",
note = "Pdf for print: 13 pp.",
year = "2012",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",

Jensen, RL & Nørgaard, J 2012, Måling af utæthed i facadeelement. DCE Contract Reports, nr. 103, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Måling af utæthed i facadeelement. / Jensen, Rasmus Lund; Nørgaard, Jesper.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Måling af utæthed i facadeelement

AU - Jensen, Rasmus Lund

AU - Nørgaard, Jesper

N1 - Pdf for print: 13 pp.

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - På laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Universitet udførtes den 21. december 2011 målinger af utæthed i et facadeelement fra Inwido Denmark A/S. Målingerne omfattede bestemmelse af sammenhørende værdier for trykforskel og volumenstrøm for elementet med henblik på optegnelse af kurver for forskellige cases samt udregning af utæthed.

AB - På laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Universitet udførtes den 21. december 2011 målinger af utæthed i et facadeelement fra Inwido Denmark A/S. Målingerne omfattede bestemmelse af sammenhørende værdier for trykforskel og volumenstrøm for elementet med henblik på optegnelse af kurver for forskellige cases samt udregning af utæthed.

KW - Facadeelement

KW - Utæthed

KW - Trykforskel

KW - Forsøgsopstilling

KW - Tape

KW - Isolering

M3 - Rapport

BT - Måling af utæthed i facadeelement

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Jensen RL, Nørgaard J. Måling af utæthed i facadeelement. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 8 s. (DCE Contract Reports; Nr. 103).