Resumé

På laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Universitet udførtes den 21. december 2011 målinger af utæthed i et facadeelement fra Inwido Denmark A/S. Målingerne omfattede bestemmelse af sammenhørende værdier for trykforskel og volumenstrøm for elementet med henblik på optegnelse af kurver for forskellige cases samt udregning af utæthed.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedAalborg
ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
Antal sider8
Rekvirerende organisationInwido Denmark A/S
StatusUdgivet - 2012
NavnDCE Contract Reports
Nummer103

Bibliografisk note

Pdf for print: 13 pp.

Emneord

  • Facadeelement
  • Utæthed
  • Trykforskel
  • Forsøgsopstilling
  • Tape
  • Isolering

Citer dette

Jensen, R. L., & Nørgaard, J. (2012). Måling af utæthed i facadeelement. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Contract Reports, Nr. 103
Jensen, Rasmus Lund ; Nørgaard, Jesper. / Måling af utæthed i facadeelement. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 8 s. (DCE Contract Reports; Nr. 103).
@book{effb259e93ba45c5ab0d848eb8cb6d2d,
title = "M{\aa}ling af ut{\ae}thed i facadeelement",
abstract = "P{\aa} laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anl{\ae}g, Aalborg Universitet udf{\o}rtes den 21. december 2011 m{\aa}linger af ut{\ae}thed i et facadeelement fra Inwido Denmark A/S. M{\aa}lingerne omfattede bestemmelse af sammenh{\o}rende v{\ae}rdier for trykforskel og volumenstr{\o}m for elementet med henblik p{\aa} optegnelse af kurver for forskellige cases samt udregning af ut{\ae}thed.",
keywords = "Facadeelement, Ut{\ae}thed, Trykforskel, Fors{\o}gsopstilling, Tape, Isolering",
author = "Jensen, {Rasmus Lund} and Jesper N{\o}rgaard",
note = "Pdf for print: 13 pp.",
year = "2012",
language = "Dansk",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",

}

Jensen, RL & Nørgaard, J 2012, Måling af utæthed i facadeelement. DCE Contract Reports, nr. 103, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Måling af utæthed i facadeelement. / Jensen, Rasmus Lund; Nørgaard, Jesper.

Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 8 s. (DCE Contract Reports; Nr. 103).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Måling af utæthed i facadeelement

AU - Jensen, Rasmus Lund

AU - Nørgaard, Jesper

N1 - Pdf for print: 13 pp.

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - På laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Universitet udførtes den 21. december 2011 målinger af utæthed i et facadeelement fra Inwido Denmark A/S. Målingerne omfattede bestemmelse af sammenhørende værdier for trykforskel og volumenstrøm for elementet med henblik på optegnelse af kurver for forskellige cases samt udregning af utæthed.

AB - På laboratoriet for Indeklima og Energi, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Universitet udførtes den 21. december 2011 målinger af utæthed i et facadeelement fra Inwido Denmark A/S. Målingerne omfattede bestemmelse af sammenhørende værdier for trykforskel og volumenstrøm for elementet med henblik på optegnelse af kurver for forskellige cases samt udregning af utæthed.

KW - Facadeelement

KW - Utæthed

KW - Trykforskel

KW - Forsøgsopstilling

KW - Tape

KW - Isolering

M3 - Rapport

BT - Måling af utæthed i facadeelement

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

ER -

Jensen RL, Nørgaard J. Måling af utæthed i facadeelement. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 8 s. (DCE Contract Reports; Nr. 103).