841 Downloads (Pure)

Projektet er støttet økonomisk af Realdania.
Udgivelses stedAalborg
ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
StatusUdgivet - 2012
NavnDCE Technical reports
Nummer128

• Energiforbrug
  • Indeklima
  • Termisk Indeklima
  • Atmosfærisk Indeklima
  • Akustisk Indeklima
  • Passivhus

Larsen, T. S., Jensen, R. L., & Daniels, O. (2012). Målinger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i Komforthusene: Stenagervænget 28. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Technical reports, Nr. 128
Larsen, Tine Steen ; Jensen, Rasmus Lund ; Daniels, Ole. / Målinger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i Komforthusene : Stenagervænget 28. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 114 s. (DCE Technical reports; Nr. 128).
@book{ea4a2f163c04436d87979f6b5c97beb4,
title = "M{\aa}linger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i Komforthusene: Stenagerv{\ae}nget 28",
abstract = "Denne rapport beskriver m{\aa}leprogram og resultater for Komforthuset beliggende Stenagerv{\ae}nget 28, Skibet, 7100 Vejle. M{\aa}leprogrammet er gennemf{\o}rt af Aalborg Universitet i en tre-{\aa}rig periode med opstart 1. oktober 2008. Rapporten giver en gennemgang af resultaterne fra ovenst{\aa}ende bolig. Generelle resultater fundet for alle huse i projektet findes i rapporten ”Komforthusene - M{\aa}linger og analyse af indeklima og energiforbrug i 8 passivhuse 2008-2011”. Desuden henvises til rapporten ”Vurdering af indeklimaet i hidtidigt lavenergibyggeri - med henblik p{\aa} forbedringer i fremtidens lavenergibyggeri”, som er udgivet fra Aalborg Universitet i januar 2011 (se referenceliste).Projektet er st{\o}ttet {\o}konomisk af Realdania.",
keywords = "Energiforbrug, Indeklima, Termisk Indeklima, Atmosf{\ae}risk Indeklima, Akustisk Indeklima, Passivhus",
author = "Larsen, {Tine Steen} and Jensen, {Rasmus Lund} and Ole Daniels",
year = "2012",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",

Larsen, TS, Jensen, RL & Daniels, O 2012, Målinger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i Komforthusene: Stenagervænget 28. DCE Technical reports, nr. 128, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Målinger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i Komforthusene : Stenagervænget 28. / Larsen, Tine Steen; Jensen, Rasmus Lund; Daniels, Ole.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Målinger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i Komforthusene

T2 - Stenagervænget 28

AU - Larsen, Tine Steen

AU - Jensen, Rasmus Lund

AU - Daniels, Ole

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Denne rapport beskriver måleprogram og resultater for Komforthuset beliggende Stenagervænget 28, Skibet, 7100 Vejle. Måleprogrammet er gennemført af Aalborg Universitet i en tre-årig periode med opstart 1. oktober 2008. Rapporten giver en gennemgang af resultaterne fra ovenstående bolig. Generelle resultater fundet for alle huse i projektet findes i rapporten ”Komforthusene - Målinger og analyse af indeklima og energiforbrug i 8 passivhuse 2008-2011”. Desuden henvises til rapporten ”Vurdering af indeklimaet i hidtidigt lavenergibyggeri - med henblik på forbedringer i fremtidens lavenergibyggeri”, som er udgivet fra Aalborg Universitet i januar 2011 (se referenceliste).Projektet er støttet økonomisk af Realdania.

AB - Denne rapport beskriver måleprogram og resultater for Komforthuset beliggende Stenagervænget 28, Skibet, 7100 Vejle. Måleprogrammet er gennemført af Aalborg Universitet i en tre-årig periode med opstart 1. oktober 2008. Rapporten giver en gennemgang af resultaterne fra ovenstående bolig. Generelle resultater fundet for alle huse i projektet findes i rapporten ”Komforthusene - Målinger og analyse af indeklima og energiforbrug i 8 passivhuse 2008-2011”. Desuden henvises til rapporten ”Vurdering af indeklimaet i hidtidigt lavenergibyggeri - med henblik på forbedringer i fremtidens lavenergibyggeri”, som er udgivet fra Aalborg Universitet i januar 2011 (se referenceliste).Projektet er støttet økonomisk af Realdania.

KW - Energiforbrug

KW - Indeklima

KW - Termisk Indeklima

KW - Atmosfærisk Indeklima

KW - Akustisk Indeklima

KW - Passivhus

M3 - Rapport

BT - Målinger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i Komforthusene

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Larsen TS, Jensen RL, Daniels O. Målinger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i Komforthusene: Stenagervænget 28. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 114 s. (DCE Technical reports; Nr. 128).