Magien i organisationer

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

44 Downloads (Pure)

Resumé

Magien i organisationer inviterer dig til at se på dit arbejdsliv med nye og nysgerrige øjne. Bogen giver dig mulighed for at reflektere over velkendte organisatoriske, strategiske og ledelsesmæssige udfordringer ud fra et perspektiv, der åbner op for den magi, organisatorisk liv rummer. Dette perspektiv understreger signifikansen af at forblive udforskende og kontinuerligt søge efter nye veje, når hverdagens opgaver løses. Magien i organisationer minder os om vores allestedsnærværende mulighed for at skabe et udviklende og frisættende arbejdsliv, når vi tør udforske det ukendte.
I bogen vil du møde Charlie Marsk, der er arbejdsmiljøkonsulent ved Arbejdstilsynet i England. Bogen beskriver, hvordan Charlies arbejdsdag udfolder sig. Netop denne dag skal Charlie føre tilsyn på den lokale chokoladefabrik; Den Gyldne Karamel. Ledelsen på Den Gyldne Karamel er meget optaget af en strategiproces, de har arbejdet med gennem længere tid og netop den dag, Charlie besøger chokoladefabrikken, skal strategien præsenteres for hele organisationen.
Som historien udfolder sig bliver Charlie viklet ind i mane forskellige aktiviteter og han deltager i mange forskellige samtaler med Peter Pekan, der er CEO på Den Gyldne Karamel samt andre medarbejdere og ledere på chokoladefabrikken som eksempelvis Hr. Macaroon og Frøken Pebermynte. Da Charlie, sidst på dagen tager hjem, gør han det som en forandret mand. Men det er uvist, hvordan og hvad hans næste handling kommer til at være.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedOhio, USA
ForlagTaos Institute Publications
Vol/bind1
Udgave1
Antal sider96
ISBN (Trykt)978-1-938552-63-2
StatusUdgivet - 20 nov. 2017

Emneord

  • Strategi
  • Ledelse
  • Organisering
  • Refleksivitet
  • Relational Leadership

Citer dette

Larsen, M. V. (2017). Magien i organisationer. (1 udg.) Ohio, USA: Taos Institute Publications.
Larsen, Mette Vinther. / Magien i organisationer. 1 udg. Ohio, USA : Taos Institute Publications, 2017. 96 s.
@book{a21d342e570b498d8780446338b118c1,
title = "Magien i organisationer",
abstract = "Magien i organisationer inviterer dig til at se p{\aa} dit arbejdsliv med nye og nysgerrige {\o}jne. Bogen giver dig mulighed for at reflektere over velkendte organisatoriske, strategiske og ledelsesm{\ae}ssige udfordringer ud fra et perspektiv, der {\aa}bner op for den magi, organisatorisk liv rummer. Dette perspektiv understreger signifikansen af at forblive udforskende og kontinuerligt s{\o}ge efter nye veje, n{\aa}r hverdagens opgaver l{\o}ses. Magien i organisationer minder os om vores allestedsn{\ae}rv{\ae}rende mulighed for at skabe et udviklende og fris{\ae}ttende arbejdsliv, n{\aa}r vi t{\o}r udforske det ukendte.I bogen vil du m{\o}de Charlie Marsk, der er arbejdsmilj{\o}konsulent ved Arbejdstilsynet i England. Bogen beskriver, hvordan Charlies arbejdsdag udfolder sig. Netop denne dag skal Charlie f{\o}re tilsyn p{\aa} den lokale chokoladefabrik; Den Gyldne Karamel. Ledelsen p{\aa} Den Gyldne Karamel er meget optaget af en strategiproces, de har arbejdet med gennem l{\ae}ngere tid og netop den dag, Charlie bes{\o}ger chokoladefabrikken, skal strategien pr{\ae}senteres for hele organisationen. Som historien udfolder sig bliver Charlie viklet ind i mane forskellige aktiviteter og han deltager i mange forskellige samtaler med Peter Pekan, der er CEO p{\aa} Den Gyldne Karamel samt andre medarbejdere og ledere p{\aa} chokoladefabrikken som eksempelvis Hr. Macaroon og Fr{\o}ken Pebermynte. Da Charlie, sidst p{\aa} dagen tager hjem, g{\o}r han det som en forandret mand. Men det er uvist, hvordan og hvad hans n{\ae}ste handling kommer til at v{\ae}re.",
keywords = "Strategi, Ledelse, Organisering, Refleksivitet, Relational Leadership",
author = "Larsen, {Mette Vinther}",
year = "2017",
month = "11",
day = "20",
language = "Dansk",
isbn = "978-1-938552-63-2",
volume = "1",
publisher = "Taos Institute Publications",
edition = "1",

}

Larsen, MV 2017, Magien i organisationer. bind 1, 1 udg, Taos Institute Publications, Ohio, USA.

Magien i organisationer. / Larsen, Mette Vinther.

1 udg. Ohio, USA : Taos Institute Publications, 2017. 96 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Magien i organisationer

AU - Larsen, Mette Vinther

PY - 2017/11/20

Y1 - 2017/11/20

N2 - Magien i organisationer inviterer dig til at se på dit arbejdsliv med nye og nysgerrige øjne. Bogen giver dig mulighed for at reflektere over velkendte organisatoriske, strategiske og ledelsesmæssige udfordringer ud fra et perspektiv, der åbner op for den magi, organisatorisk liv rummer. Dette perspektiv understreger signifikansen af at forblive udforskende og kontinuerligt søge efter nye veje, når hverdagens opgaver løses. Magien i organisationer minder os om vores allestedsnærværende mulighed for at skabe et udviklende og frisættende arbejdsliv, når vi tør udforske det ukendte.I bogen vil du møde Charlie Marsk, der er arbejdsmiljøkonsulent ved Arbejdstilsynet i England. Bogen beskriver, hvordan Charlies arbejdsdag udfolder sig. Netop denne dag skal Charlie føre tilsyn på den lokale chokoladefabrik; Den Gyldne Karamel. Ledelsen på Den Gyldne Karamel er meget optaget af en strategiproces, de har arbejdet med gennem længere tid og netop den dag, Charlie besøger chokoladefabrikken, skal strategien præsenteres for hele organisationen. Som historien udfolder sig bliver Charlie viklet ind i mane forskellige aktiviteter og han deltager i mange forskellige samtaler med Peter Pekan, der er CEO på Den Gyldne Karamel samt andre medarbejdere og ledere på chokoladefabrikken som eksempelvis Hr. Macaroon og Frøken Pebermynte. Da Charlie, sidst på dagen tager hjem, gør han det som en forandret mand. Men det er uvist, hvordan og hvad hans næste handling kommer til at være.

AB - Magien i organisationer inviterer dig til at se på dit arbejdsliv med nye og nysgerrige øjne. Bogen giver dig mulighed for at reflektere over velkendte organisatoriske, strategiske og ledelsesmæssige udfordringer ud fra et perspektiv, der åbner op for den magi, organisatorisk liv rummer. Dette perspektiv understreger signifikansen af at forblive udforskende og kontinuerligt søge efter nye veje, når hverdagens opgaver løses. Magien i organisationer minder os om vores allestedsnærværende mulighed for at skabe et udviklende og frisættende arbejdsliv, når vi tør udforske det ukendte.I bogen vil du møde Charlie Marsk, der er arbejdsmiljøkonsulent ved Arbejdstilsynet i England. Bogen beskriver, hvordan Charlies arbejdsdag udfolder sig. Netop denne dag skal Charlie føre tilsyn på den lokale chokoladefabrik; Den Gyldne Karamel. Ledelsen på Den Gyldne Karamel er meget optaget af en strategiproces, de har arbejdet med gennem længere tid og netop den dag, Charlie besøger chokoladefabrikken, skal strategien præsenteres for hele organisationen. Som historien udfolder sig bliver Charlie viklet ind i mane forskellige aktiviteter og han deltager i mange forskellige samtaler med Peter Pekan, der er CEO på Den Gyldne Karamel samt andre medarbejdere og ledere på chokoladefabrikken som eksempelvis Hr. Macaroon og Frøken Pebermynte. Da Charlie, sidst på dagen tager hjem, gør han det som en forandret mand. Men det er uvist, hvordan og hvad hans næste handling kommer til at være.

KW - Strategi

KW - Ledelse

KW - Organisering

KW - Refleksivitet

KW - Relational Leadership

M3 - Bog

SN - 978-1-938552-63-2

VL - 1

BT - Magien i organisationer

PB - Taos Institute Publications

CY - Ohio, USA

ER -

Larsen MV. Magien i organisationer. 1 udg. Ohio, USA: Taos Institute Publications, 2017. 96 s.