Making of Hub Airports

a cross analytical approach based on aeromobilities

Jens Hundevad Bloch

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

15 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Elektronisk)978-87-7210-333-4
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
ISSN2446-1628

Bibliografisk note

PhD supervisor: Associate Prof. Claus Lassen, Aalborg University
Assistant PhD supervisor: Prof. Ole B. Jensen, Aalborg University

Bloch, J. H. (2018). Making of Hub Airports: a cross analytical approach based on aeromobilities. Aalborg Universitetsforlag. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
Bloch, Jens Hundevad. / Making of Hub Airports : a cross analytical approach based on aeromobilities. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 375 s. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).
@phdthesis{e476a49c1d4a449d93771186b9bf179a,
title = "Making of Hub Airports: a cross analytical approach based on aeromobilities",
author = "Bloch, {Jens Hundevad}",
note = "PhD supervisor: Associate Prof. Claus Lassen, Aalborg University Assistant PhD supervisor: Prof. Ole B. Jensen, Aalborg University",
year = "2018",
language = "English",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Bloch, JH 2018, Making of Hub Airports: a cross analytical approach based on aeromobilities. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet, Aalborg Universitetsforlag.

Making of Hub Airports : a cross analytical approach based on aeromobilities. / Bloch, Jens Hundevad.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Making of Hub Airports

T2 - a cross analytical approach based on aeromobilities

AU - Bloch, Jens Hundevad

N1 - PhD supervisor: Associate Prof. Claus Lassen, Aalborg University Assistant PhD supervisor: Prof. Ole B. Jensen, Aalborg University

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

BT - Making of Hub Airports

PB - Aalborg Universitetsforlag

Bloch JH. Making of Hub Airports: a cross analytical approach based on aeromobilities. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 375 s. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).