"Making special"

Kunst som stemningsforvaltning

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelStemninger
RedaktørerPeter Allingham, Nicolai Graakjær, Christian Jantzen
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUnder udarbejdelse - 2019
NavnMÆRKK – Æstetik og Kommunikation
Vol/bind8
ISSN2245-2818

Jantzen, C., & Grøn, R. (2019). "Making special": Kunst som stemningsforvaltning. Manuskript under forberedelse. I P. Allingham, N. Graakjær, & C. Jantzen (red.), Stemninger Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. MÆRKK – Æstetik og Kommunikation, Bind. 8
Jantzen, Christian ; Grøn, Rasmus. / "Making special" : Kunst som stemningsforvaltning. Stemninger. red. / Peter Allingham ; Nicolai Graakjær ; Christian Jantzen. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2019. (MÆRKK – Æstetik og Kommunikation, Bind 8).
@inbook{d2950b5b4da046b69d87991c17c9482a,
title = "{"}Making special{"}: Kunst som stemningsforvaltning",
author = "Christian Jantzen and Rasmus Gr{\o}n",
year = "2019",
editor = "Peter Allingham and Nicolai Graakj{\ae}r and Christian Jantzen",
booktitle = "Stemninger",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Jantzen, C & Grøn, R 2019, "Making special": Kunst som stemningsforvaltning. i P Allingham, N Graakjær & C Jantzen (red), Stemninger. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, MÆRKK – Æstetik og Kommunikation, bind 8.

"Making special" : Kunst som stemningsforvaltning. / Jantzen, Christian; Grøn, Rasmus.

Stemninger. red. / Peter Allingham; Nicolai Graakjær; Christian Jantzen. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2019. (MÆRKK – Æstetik og Kommunikation, Bind 8).

TY - CHAP

T1 - "Making special"

T2 - Kunst som stemningsforvaltning

AU - Jantzen, Christian

AU - Grøn, Rasmus

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Stemninger

A2 - Allingham, Peter

A2 - Graakjær, Nicolai

A2 - Jantzen, Christian

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Jantzen C, Grøn R. "Making special": Kunst som stemningsforvaltning. I Allingham P, Graakjær N, Jantzen C, red., Stemninger. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2019. (MÆRKK – Æstetik og Kommunikation, Bind 8).