Mange mekanismer bag reproduktion af uddannelsesulighed

Publikation: Working paperForskning

1158 Downloads (Pure)
Udgivelses stedAalborg
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
Sider1
StatusUdgivet - 2007

Klausen, T. B. (2007). Mange mekanismer bag reproduktion af uddannelsesulighed. (s. 1). Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Klausen, Trond Beldo. / Mange mekanismer bag reproduktion af uddannelsesulighed. Aalborg : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2007. s. 1
@techreport{3b006ca0a3f911dc8188000ea68e967b,
title = "Mange mekanismer bag reproduktion af uddannelsesulighed",
author = "Klausen, {Trond Beldo}",
year = "2007",
pages = "1",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Klausen, TB 2007 'Mange mekanismer bag reproduktion af uddannelsesulighed' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg, s. 1.

Mange mekanismer bag reproduktion af uddannelsesulighed. / Klausen, Trond Beldo.

Aalborg : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2007. s. 1.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Mange mekanismer bag reproduktion af uddannelsesulighed

AU - Klausen, Trond Beldo

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Working paper

SP - 1

BT - Mange mekanismer bag reproduktion af uddannelsesulighed

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Klausen TB. Mange mekanismer bag reproduktion af uddannelsesulighed. Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2007, s. 1.