Marketing System Development, Employment, Employment and Labour Migration

Publikation: Working paperForskning

85 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 1984

Sørensen, O. J. (1984). Marketing System Development, Employment, Employment and Labour Migration. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
Sørensen, Olav Jull. / Marketing System Development, Employment, Employment and Labour Migration. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 1984.
@techreport{d273efd0154e11dfb254000ea68e967b,
title = "Marketing System Development, Employment, Employment and Labour Migration",
author = "S{\o}rensen, {Olav Jull}",
year = "1984",
language = "English",
publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Sørensen, OJ 1984 'Marketing System Development, Employment, Employment and Labour Migration' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.

Marketing System Development, Employment, Employment and Labour Migration. / Sørensen, Olav Jull.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Marketing System Development, Employment, Employment and Labour Migration

AU - Sørensen, Olav Jull

PY - 1984

Y1 - 1984

M3 - Working paper

BT - Marketing System Development, Employment, Employment and Labour Migration

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

Sørensen OJ. Marketing System Development, Employment, Employment and Labour Migration. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 1984.