Marketing Systems and Economic Development

Publikation: Working paperForskning

339 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 1984

Sørensen, O. J. (1984). Marketing Systems and Economic Development: An Institutional-Structural Approach. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
Sørensen, Olav Jull. / Marketing Systems and Economic Development : An Institutional-Structural Approach. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 1984.
@techreport{581a198009aa11df9142000ea68e967b,
title = "Marketing Systems and Economic Development: An Institutional-Structural Approach",
author = "S{\o}rensen, {Olav Jull}",
year = "1984",
language = "English",
publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Sørensen, OJ 1984 'Marketing Systems and Economic Development: An Institutional-Structural Approach' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.

Marketing Systems and Economic Development : An Institutional-Structural Approach. / Sørensen, Olav Jull.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Marketing Systems and Economic Development

T2 - An Institutional-Structural Approach

AU - Sørensen, Olav Jull

PY - 1984

Y1 - 1984

M3 - Working paper

BT - Marketing Systems and Economic Development

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

Sørensen OJ. Marketing Systems and Economic Development: An Institutional-Structural Approach. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 1984.