Tilde Marie Bertelsen, Tine Rostgaard

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskningpeer review

3242 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
TitelMarketisation in Nordic eldercare : a research report on legislation, oversight, extent and consequences
RedaktørerGabrielle Meagher, Marta Szebehely
ForlagStockholm University
Publikationsdato2013
Sider127-161
Kapitel4
StatusUdgivet - 2013
NavnStockholm Studies in Social Work
Nummer30
ISSN0281-2851

Bertelsen, T. M., & Rostgaard, T. (2013). Marketisation in eldercare in Denmark: free choice and the quest for quality and efficiency. I G. Meagher, & M. Szebehely (red.), Marketisation in Nordic eldercare: a research report on legislation, oversight, extent and consequences (s. 127-161). Stockholm University. Stockholm Studies in Social Work, Nr. 30
Bertelsen, Tilde Marie ; Rostgaard, Tine. / Marketisation in eldercare in Denmark : free choice and the quest for quality and efficiency. Marketisation in Nordic eldercare: a research report on legislation, oversight, extent and consequences. red. / Gabrielle Meagher ; Marta Szebehely. Stockholm University, 2013. s. 127-161 (Stockholm Studies in Social Work; Nr. 30).
@inbook{e9618e2da32b4aab832690f0151981a2,
title = "Marketisation in eldercare in Denmark: free choice and the quest for quality and efficiency",
author = "Bertelsen, {Tilde Marie} and Tine Rostgaard",
year = "2013",
language = "English",
series = "Stockholm Studies in Social Work",
number = "30",
pages = "127--161",
editor = "Meagher, {Gabrielle } and Marta Szebehely",
booktitle = "Marketisation in Nordic eldercare",
publisher = "Stockholm University",

Bertelsen, TM & Rostgaard, T 2013, Marketisation in eldercare in Denmark: free choice and the quest for quality and efficiency. i G Meagher & M Szebehely (red), Marketisation in Nordic eldercare: a research report on legislation, oversight, extent and consequences. Stockholm University, Stockholm Studies in Social Work, nr. 30, s. 127-161.

Marketisation in eldercare in Denmark : free choice and the quest for quality and efficiency. / Bertelsen, Tilde Marie; Rostgaard, Tine.

Marketisation in Nordic eldercare: a research report on legislation, oversight, extent and consequences. red. / Gabrielle Meagher; Marta Szebehely. Stockholm University, 2013. s. 127-161 (Stockholm Studies in Social Work; Nr. 30).

TY - GEN

T1 - Marketisation in eldercare in Denmark

T2 - free choice and the quest for quality and efficiency

AU - Bertelsen, Tilde Marie

AU - Rostgaard, Tine

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Report chapter

T3 - Stockholm Studies in Social Work

SP - 127

EP - 161

BT - Marketisation in Nordic eldercare

A2 - Meagher, Gabrielle

A2 - Szebehely, Marta

PB - Stockholm University

Bertelsen TM, Rostgaard T. Marketisation in eldercare in Denmark: free choice and the quest for quality and efficiency. I Meagher G, Szebehely M, red., Marketisation in Nordic eldercare: a research report on legislation, oversight, extent and consequences. Stockholm University. 2013. s. 127-161. (Stockholm Studies in Social Work; Nr. 30).