Master i Industriel Informationsteknologi: en fjernuddannelse med specialisering i IT i Proceskontrol

Morten Knudsen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Resumé

Målgruppen for denne åbne Masteruddannelse, som udbydes af Aalborg Universitet i samarbejde med IT-Vest, er personer, som dagligt arbejder med teknisk IT, og som har en videregående uddannelse på bachelorniveau. Uddannelsen, som er 3- årig på ½ tid, startede September 1998, og det samlede optag de to første år er ca 50 studerende. Den består af en 1-årig grunduddannelse og 2-årige specialiseringer. Studiet er organiseret som teknologistøttet fjernundervisning med seminarer på AAU. Som pædagogisk model benyttes gruppebaseret projekarbejde i kombination med kurser. Til afvikling af fjernundervisning og projearbejde over Internettet er der udviklet et web-baseret system, UniFlex.
OriginalsprogDansk
TidsskriftTidsskrift for Dansk Automationsselskab
Sider (fra-til)17-17
ISSN1601-6750
StatusUdgivet - 2001

Citer dette

@article{b8ec21c0001f11dab4d5000ea68e967b,
title = "Master i Industriel Informationsteknologi: en fjernuddannelse med specialisering i IT i Proceskontrol",
abstract = "M{\aa}lgruppen for denne {\aa}bne Masteruddannelse, som udbydes af Aalborg Universitet i samarbejde med IT-Vest, er personer, som dagligt arbejder med teknisk IT, og som har en videreg{\aa}ende uddannelse p{\aa} bachelorniveau. Uddannelsen, som er 3- {\aa}rig p{\aa} ½ tid, startede September 1998, og det samlede optag de to f{\o}rste {\aa}r er ca 50 studerende. Den best{\aa}r af en 1-{\aa}rig grunduddannelse og 2-{\aa}rige specialiseringer. Studiet er organiseret som teknologist{\o}ttet fjernundervisning med seminarer p{\aa} AAU. Som p{\ae}dagogisk model benyttes gruppebaseret projekarbejde i kombination med kurser. Til afvikling af fjernundervisning og projearbejde over Internettet er der udviklet et web-baseret system, UniFlex.",
author = "Morten Knudsen",
year = "2001",
language = "Dansk",
pages = "17--17",
journal = "Tidsskrift for Dansk Automationsselskab",
issn = "1601-6750",
publisher = "Dansk Automationsselskab",

}

Master i Industriel Informationsteknologi : en fjernuddannelse med specialisering i IT i Proceskontrol. / Knudsen, Morten.

I: Tidsskrift for Dansk Automationsselskab, 2001, s. 17-17.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Master i Industriel Informationsteknologi

T2 - en fjernuddannelse med specialisering i IT i Proceskontrol

AU - Knudsen, Morten

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Målgruppen for denne åbne Masteruddannelse, som udbydes af Aalborg Universitet i samarbejde med IT-Vest, er personer, som dagligt arbejder med teknisk IT, og som har en videregående uddannelse på bachelorniveau. Uddannelsen, som er 3- årig på ½ tid, startede September 1998, og det samlede optag de to første år er ca 50 studerende. Den består af en 1-årig grunduddannelse og 2-årige specialiseringer. Studiet er organiseret som teknologistøttet fjernundervisning med seminarer på AAU. Som pædagogisk model benyttes gruppebaseret projekarbejde i kombination med kurser. Til afvikling af fjernundervisning og projearbejde over Internettet er der udviklet et web-baseret system, UniFlex.

AB - Målgruppen for denne åbne Masteruddannelse, som udbydes af Aalborg Universitet i samarbejde med IT-Vest, er personer, som dagligt arbejder med teknisk IT, og som har en videregående uddannelse på bachelorniveau. Uddannelsen, som er 3- årig på ½ tid, startede September 1998, og det samlede optag de to første år er ca 50 studerende. Den består af en 1-årig grunduddannelse og 2-årige specialiseringer. Studiet er organiseret som teknologistøttet fjernundervisning med seminarer på AAU. Som pædagogisk model benyttes gruppebaseret projekarbejde i kombination med kurser. Til afvikling af fjernundervisning og projearbejde over Internettet er der udviklet et web-baseret system, UniFlex.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 17

EP - 17

JO - Tidsskrift for Dansk Automationsselskab

JF - Tidsskrift for Dansk Automationsselskab

SN - 1601-6750

ER -