Birgitte Krogh

NavnPublication : Department of Computer Science, Aalborg University
Nummer5
ISSN1399-8145

Krogh, B. (2000). Matching methods and problems: object-oriented analysis methods for coordination problems. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Publication : Department of Computer Science, Aalborg University, Nr. 5
Krogh, Birgitte. / Matching methods and problems : object-oriented analysis methods for coordination problems. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2000. (Publication : Department of Computer Science, Aalborg University; Nr. 5).
@phdthesis{b93712d0003211dab4d5000ea68e967b,
title = "Matching methods and problems: object-oriented analysis methods for coordination problems",
author = "Birgitte Krogh",
year = "2000",
language = "English",
series = "Publication : Department of Computer Science, Aalborg University",
number = "5",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Krogh, B 2000, Matching methods and problems: object-oriented analysis methods for coordination problems. Publication : Department of Computer Science, Aalborg University, nr. 5, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Matching methods and problems : object-oriented analysis methods for coordination problems. / Krogh, Birgitte.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Matching methods and problems

T2 - object-oriented analysis methods for coordination problems

AU - Krogh, Birgitte

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Ph.D. thesis

T3 - Publication : Department of Computer Science, Aalborg University

BT - Matching methods and problems

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Krogh B. Matching methods and problems: object-oriented analysis methods for coordination problems. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 2000. (Publication : Department of Computer Science, Aalborg University; Nr. 5).