Measurement-Based Extraction of MOFSET Small-Signal Parameters

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 2000
NavnAalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport
NummerR2000-1004
ISSN0908-1224

Reynisson, R. V., & Kolding, T. E. (2000). Measurement-Based Extraction of MOFSET Small-Signal Parameters. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport, Nr. R2000-1004
Reynisson, Ragnar Vidir ; Kolding, Troels Emil. / Measurement-Based Extraction of MOFSET Small-Signal Parameters. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2000. (Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport; Nr. R2000-1004).
@book{16070870003411dab4d5000ea68e967b,
title = "Measurement-Based Extraction of MOFSET Small-Signal Parameters",
author = "Reynisson, {Ragnar Vidir} and Kolding, {Troels Emil}",
year = "2000",
language = "English",
series = "Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport",
number = "R2000-1004",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Reynisson, RV & Kolding, TE 2000, Measurement-Based Extraction of MOFSET Small-Signal Parameters. Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport, nr. R2000-1004, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Measurement-Based Extraction of MOFSET Small-Signal Parameters. / Reynisson, Ragnar Vidir; Kolding, Troels Emil.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Measurement-Based Extraction of MOFSET Small-Signal Parameters

AU - Reynisson, Ragnar Vidir

AU - Kolding, Troels Emil

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Book

T3 - Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport

BT - Measurement-Based Extraction of MOFSET Small-Signal Parameters

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Reynisson RV, Kolding TE. Measurement-Based Extraction of MOFSET Small-Signal Parameters. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 2000. (Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport; Nr. R2000-1004).