Publikation: AndetAndet bidragUndervisning

Engelsksproget informationsbrochure, 24 sider, om Medialogi uddannelsen (Cand. Scient.), der udbydes af Aalborg Universitet i København og Esbjerg. Brochuren beskriver 3. til 10. semester af uddannelsen (B.Sc. og M.Sc.). Informationen er primært rettet mod potentielle ansøgere til Medialogi uddannelsen, der har baggrund som Multimediedesignere og Datamatikere eller lignende (Kortere Videregående Uddannelse (KVU)). Oplag: 6000 stk.
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato28 apr. 2005
Udgivelses stedAalborg
StatusUdgivet - 28 apr. 2005

Fingerprint

study program
semester
multimedia
graduate
education
applicant
new media

Bibliografisk note

Photos: Rolf Nordahl, Frontpage and Layout: Rolf Nordahl, Throstur Bragason
Udgiver: Aalborg University, The Faculty of Engineering and Science

• Cand.Scient.

@misc{5b4f53e0232111db8514000ea68e967b,
title = "Medialogy (English Information Brochure on the education M.Sc.,Medialogy, 3rd to 10th semester (B.Sc. & M.Sc) - For graduates from higher study programmes such as Multimedia Design and IT Graduates)",
abstract = "An information brochure, 24 pages, in English which describes the education M.Sc., Medialogy, offered by Aalborg University in Copenhagen and Esbjerg. The brochure describes the 3rd to 10th semester (B.Sc. and M.Sc. degree) of the education. The information is primarily directed toward potential applicants for the Medialogy education, who are graduates from higher study programmes such as Multimedia Designer (Designer of New Media) or IT graduates. Number printed: 6000 copies.",
keywords = "Cand.Scient., Medialogy, Medialogi, Education, Brochure, Information, M.Sc., B.Sc.",
author = "Rolf Nordahl",
note = "Photos: Rolf Nordahl, Frontpage and Layout: Rolf Nordahl, Throstur Bragason Udgiver: Aalborg University, The Faculty of Engineering and Science",
year = "2005",
month = "4",
day = "28",
language = "English",
type = "Other",

TY - GEN

T1 - Medialogy (English Information Brochure on the education M.Sc.,Medialogy, 3rd to 10th semester (B.Sc. & M.Sc) - For graduates from higher study programmes such as Multimedia Design and IT Graduates)

AU - Nordahl, Rolf

N1 - Photos: Rolf Nordahl, Frontpage and Layout: Rolf Nordahl, Throstur Bragason Udgiver: Aalborg University, The Faculty of Engineering and Science

PY - 2005/4/28

Y1 - 2005/4/28

N2 - An information brochure, 24 pages, in English which describes the education M.Sc., Medialogy, offered by Aalborg University in Copenhagen and Esbjerg. The brochure describes the 3rd to 10th semester (B.Sc. and M.Sc. degree) of the education. The information is primarily directed toward potential applicants for the Medialogy education, who are graduates from higher study programmes such as Multimedia Designer (Designer of New Media) or IT graduates. Number printed: 6000 copies.

AB - An information brochure, 24 pages, in English which describes the education M.Sc., Medialogy, offered by Aalborg University in Copenhagen and Esbjerg. The brochure describes the 3rd to 10th semester (B.Sc. and M.Sc. degree) of the education. The information is primarily directed toward potential applicants for the Medialogy education, who are graduates from higher study programmes such as Multimedia Designer (Designer of New Media) or IT graduates. Number printed: 6000 copies.

KW - Cand.Scient.

KW - Medialogy