Menu Planning based on the MRC-Gudiance to Increase Energy and Protein Intake in Nutritional Risk Patients by Development and Test of the Kulina-Model

Bidragets oversatte titel: Menu planlægning baseret på MRC- guiden til øgning af energi og protien indtaget hos patienter i ernæringsmæssig risiko ved udvikling og test af Kulina-modellen

Publikation: Ph.d.-afhandling

150 Downloads (Pure)
Bidragets oversatte titelMenu planlægning baseret på MRC- guiden til øgning af energi og protien indtaget hos patienter i ernæringsmæssig risiko ved udvikling og test af Kulina-modellen
OriginalsprogEngelsk
Vejledere
  • Holst, Mette, Hovedvejleder
  • Rasmussen, Henrik Højgaard, Bivejleder
  • Mikkelsen, Bent Egberg, Bivejleder
Udgiver
ISBN'er, elektronisk978-87-7210-346-4
StatusUdgivet - 2019

Bibliografisk note

PhD supervisors:
Associate Professor Mette Holst, Aalborg University Hospital and Aalborg University
Professor Henrik Højgaard Rasmussen, Aalborg University Hospital and Aalborg University
Professor Bent Egberg Mikkelsen, Aalborg University

Citationsformater