Menu Planning based on the MRC-Gudiance to Increase Energy and Protein Intake in Nutritional Risk Patients by Development and Test of the Kulina-Model

Bidragets oversatte titel: Menu planlægning baseret på MRC- guiden til øgning af energi og protien indtaget hos patienter i ernæringsmæssig risiko ved udvikling og test af Kulina-modellen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandling

47 Downloads (Pure)
Bidragets oversatte titelMenu planlægning baseret på MRC- guiden til øgning af energi og protien indtaget hos patienter i ernæringsmæssig risiko ved udvikling og test af Kulina-modellen
OriginalsprogEngelsk
ForlagAalborg Universitetsforlag
Antal sider65
ISBN (Elektronisk)978-87-7210-346-4
StatusUdgivet - 2019
NavnAalborg Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Ph.D.-Serien
ISSN2246-1302

Bibliografisk note

PhD supervisors:
Associate Professor Mette Holst, Aalborg University Hospital and Aalborg University
Professor Henrik Højgaard Rasmussen, Aalborg University Hospital and Aalborg University
Professor Bent Egberg Mikkelsen, Aalborg University

Citationsformater