Mere end et vartegn: Analyser og designscenarier for lokalsamfundsudvikling i Hundelev

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Denne rapport præsenterer analyser, anbefalinger og designscenarier for et tårn i Hundelev. Designscenarierne har til formål at visualisere mulige fremtider for landsbyen og fungere som inspirationskilde til Hundelevs udvikling. Projektet sigter dermed på at diskutere, hvilke udviklingsmuligheder landsbyen Hundelev har - i samspillet mellem det bebyggede miljø, livet i landsbyen og dens fremtidige identitet. Arbejdet sætter fokus på udviklingen af Hundelevs landsbymidte med undersøgelser af, hvordan et tårn i Hundelev kan være et arkitektonisk vartegn, et omdrejningspunkt for hverdagslivet i landsbyen og for dens besøgende, og et strategisk skridt mod god lokalsamfundsudvikling.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedArkitektur & Design (A&D Files)
ForlagArkitektur & Design (A&D Files)
Vol/bind117
Antal sider72
ISBN (Trykt)1603-6204
StatusUdgivet - feb. 2018
NavnSkriftserie: Arkitektur & Design (A&D Files)
ISSN1603-6204

Citer dette

Laursen, L. L. H., Lanng, D. B., Konstanti, C., & Borg, S. R. (2018). Mere end et vartegn: Analyser og designscenarier for lokalsamfundsudvikling i Hundelev. Arkitektur & Design (A&D Files): Arkitektur & Design (A&D Files). Skriftserie: Arkitektur & Design (A&D Files)
Laursen, Lea Louise Holst ; Lanng, Ditte Bendix ; Konstanti, Chrysavgi ; Borg, Søren Risdal. / Mere end et vartegn : Analyser og designscenarier for lokalsamfundsudvikling i Hundelev. Arkitektur & Design (A&D Files) : Arkitektur & Design (A&D Files), 2018. 72 s. (Skriftserie: Arkitektur & Design (A&D Files)).
@book{4bb5cd70f5654f8bba6d655c590b3af1,
title = "Mere end et vartegn: Analyser og designscenarier for lokalsamfundsudvikling i Hundelev",
abstract = "Denne rapport pr{\ae}senterer analyser, anbefalinger og designscenarier for et t{\aa}rn i Hundelev. Designscenarierne har til form{\aa}l at visualisere mulige fremtider for landsbyen og fungere som inspirationskilde til Hundelevs udvikling. Projektet sigter dermed p{\aa} at diskutere, hvilke udviklingsmuligheder landsbyen Hundelev har - i samspillet mellem det bebyggede milj{\o}, livet i landsbyen og dens fremtidige identitet. Arbejdet s{\ae}tter fokus p{\aa} udviklingen af Hundelevs landsbymidte med unders{\o}gelser af, hvordan et t{\aa}rn i Hundelev kan v{\ae}re et arkitektonisk vartegn, et omdrejningspunkt for hverdagslivet i landsbyen og for dens bes{\o}gende, og et strategisk skridt mod god lokalsamfundsudvikling.",
author = "Laursen, {Lea Louise Holst} and Lanng, {Ditte Bendix} and Chrysavgi Konstanti and Borg, {S{\o}ren Risdal}",
year = "2018",
month = "2",
language = "Dansk",
isbn = "1603-6204",
volume = "117",
publisher = "Arkitektur & Design (A&D Files)",

}

Laursen, LLH, Lanng, DB, Konstanti, C & Borg, SR 2018, Mere end et vartegn: Analyser og designscenarier for lokalsamfundsudvikling i Hundelev. Skriftserie: Arkitektur & Design (A&D Files), bind 117, Arkitektur & Design (A&D Files), Arkitektur & Design (A&D Files).

Mere end et vartegn : Analyser og designscenarier for lokalsamfundsudvikling i Hundelev. / Laursen, Lea Louise Holst; Lanng, Ditte Bendix; Konstanti, Chrysavgi; Borg, Søren Risdal.

Arkitektur & Design (A&D Files) : Arkitektur & Design (A&D Files), 2018. 72 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Mere end et vartegn

T2 - Analyser og designscenarier for lokalsamfundsudvikling i Hundelev

AU - Laursen, Lea Louise Holst

AU - Lanng, Ditte Bendix

AU - Konstanti, Chrysavgi

AU - Borg, Søren Risdal

PY - 2018/2

Y1 - 2018/2

N2 - Denne rapport præsenterer analyser, anbefalinger og designscenarier for et tårn i Hundelev. Designscenarierne har til formål at visualisere mulige fremtider for landsbyen og fungere som inspirationskilde til Hundelevs udvikling. Projektet sigter dermed på at diskutere, hvilke udviklingsmuligheder landsbyen Hundelev har - i samspillet mellem det bebyggede miljø, livet i landsbyen og dens fremtidige identitet. Arbejdet sætter fokus på udviklingen af Hundelevs landsbymidte med undersøgelser af, hvordan et tårn i Hundelev kan være et arkitektonisk vartegn, et omdrejningspunkt for hverdagslivet i landsbyen og for dens besøgende, og et strategisk skridt mod god lokalsamfundsudvikling.

AB - Denne rapport præsenterer analyser, anbefalinger og designscenarier for et tårn i Hundelev. Designscenarierne har til formål at visualisere mulige fremtider for landsbyen og fungere som inspirationskilde til Hundelevs udvikling. Projektet sigter dermed på at diskutere, hvilke udviklingsmuligheder landsbyen Hundelev har - i samspillet mellem det bebyggede miljø, livet i landsbyen og dens fremtidige identitet. Arbejdet sætter fokus på udviklingen af Hundelevs landsbymidte med undersøgelser af, hvordan et tårn i Hundelev kan være et arkitektonisk vartegn, et omdrejningspunkt for hverdagslivet i landsbyen og for dens besøgende, og et strategisk skridt mod god lokalsamfundsudvikling.

M3 - Rapport

SN - 1603-6204

VL - 117

BT - Mere end et vartegn

PB - Arkitektur & Design (A&D Files)

CY - Arkitektur & Design (A&D Files)

ER -

Laursen LLH, Lanng DB, Konstanti C, Borg SR. Mere end et vartegn: Analyser og designscenarier for lokalsamfundsudvikling i Hundelev. Arkitektur & Design (A&D Files): Arkitektur & Design (A&D Files), 2018. 72 s. (Skriftserie: Arkitektur & Design (A&D Files)).