Mindre kød og mere grønt som del af cirkulær økonomi strategi for fødevarer

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Abstract

En strategi for cirkulær økonomi for fødevarer udvikles baseret på følgende principper:
•Langsommere ressourcestrømme: Forbedret fødevarehygiejne for at reducere råvare- og madspild
•Mindre ressourceforbrug: Reduceret animalsk produktion. Reduceret fødevarebehov gennem reduktion af madspild
•Lukning af ressourcestrømme: Genanvendelse af råvare- og madspild til energi- og materialeressourcer
Bidragets oversatte titelLess meat and more vegetables as part of a circular economy strategy for food
OriginalsprogDansk
Publikationsdato29 apr. 2018
UdgiverIngeniøren
Antal sider4
StatusUdgivet - 29 apr. 2018

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne om 'Mindre kød og mere grønt som del af cirkulær økonomi strategi for fødevarer'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Citationsformater