Mindre kød og mere grønt som del af cirkulær økonomi strategi for fødevarer

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

En strategi for cirkulær økonomi for fødevarer udvikles baseret på følgende principper:
•Langsommere ressourcestrømme: Forbedret fødevarehygiejne for at reducere råvare- og madspild
•Mindre ressourceforbrug: Reduceret animalsk produktion. Reduceret fødevarebehov gennem reduktion af madspild
•Lukning af ressourcestrømme: Genanvendelse af råvare- og madspild til energi- og materialeressourcer
OriginalsprogDansk
Publikationsdato29 apr. 2018
UdgiverIngeniøren
Antal sider4
StatusUdgivet - 29 apr. 2018

Fingerprint

Vegetables
Meat
Food

Citer dette

@misc{94bf7b7cb8394114ae0865bb1e018beb,
title = "Mindre k{\o}d og mere gr{\o}nt som del af cirkul{\ae}r {\o}konomi strategi for f{\o}devarer",
abstract = "En strategi for cirkul{\ae}r {\o}konomi for f{\o}devarer udvikles baseret p{\aa} f{\o}lgende principper:•Langsommere ressourcestr{\o}mme: Forbedret f{\o}devarehygiejne for at reducere r{\aa}vare- og madspild•Mindre ressourceforbrug: Reduceret animalsk produktion. Reduceret f{\o}devarebehov gennem reduktion af madspild•Lukning af ressourcestr{\o}mme: Genanvendelse af r{\aa}vare- og madspild til energi- og materialeressourcer",
keywords = "Cirkul{\ae}r {\o}konomi, f{\o}devarer, madspild, k{\o}dforbrug, b{\ae}redygtigt landbrug",
author = "J{\o}rgensen, {Michael S{\o}gaard}",
year = "2018",
month = "4",
day = "29",
language = "Dansk",
publisher = "Ingeni{\o}ren",
type = "Other",

}

Mindre kød og mere grønt som del af cirkulær økonomi strategi for fødevarer. / Jørgensen, Michael Søgaard.

4 s. Ingeniøren. 2018, Blog.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Mindre kød og mere grønt som del af cirkulær økonomi strategi for fødevarer

AU - Jørgensen, Michael Søgaard

PY - 2018/4/29

Y1 - 2018/4/29

N2 - En strategi for cirkulær økonomi for fødevarer udvikles baseret på følgende principper:•Langsommere ressourcestrømme: Forbedret fødevarehygiejne for at reducere råvare- og madspild•Mindre ressourceforbrug: Reduceret animalsk produktion. Reduceret fødevarebehov gennem reduktion af madspild•Lukning af ressourcestrømme: Genanvendelse af råvare- og madspild til energi- og materialeressourcer

AB - En strategi for cirkulær økonomi for fødevarer udvikles baseret på følgende principper:•Langsommere ressourcestrømme: Forbedret fødevarehygiejne for at reducere råvare- og madspild•Mindre ressourceforbrug: Reduceret animalsk produktion. Reduceret fødevarebehov gennem reduktion af madspild•Lukning af ressourcestrømme: Genanvendelse af råvare- og madspild til energi- og materialeressourcer

KW - Cirkulær økonomi

KW - fødevarer

KW - madspild

KW - kødforbrug

KW - bæredygtigt landbrug

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Ingeniøren

ER -