Projekter pr. år
Abstract
En strategi for cirkulær økonomi for fødevarer udvikles baseret på følgende principper:
•Langsommere ressourcestrømme: Forbedret fødevarehygiejne for at reducere råvare- og madspild
•Mindre ressourceforbrug: Reduceret animalsk produktion. Reduceret fødevarebehov gennem reduktion af madspild
•Lukning af ressourcestrømme: Genanvendelse af råvare- og madspild til energi- og materialeressourcer
•Langsommere ressourcestrømme: Forbedret fødevarehygiejne for at reducere råvare- og madspild
•Mindre ressourceforbrug: Reduceret animalsk produktion. Reduceret fødevarebehov gennem reduktion af madspild
•Lukning af ressourcestrømme: Genanvendelse af råvare- og madspild til energi- og materialeressourcer
Bidragets oversatte titel | Less meat and more vegetables as part of a circular economy strategy for food |
---|---|
Originalsprog | Dansk |
Publikationsdato | 29 apr. 2018 |
Udgiver | Ingeniøren |
Antal sider | 4 |
Status | Udgivet - 29 apr. 2018 |
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Mindre kød og mere grønt som del af cirkulær økonomi strategi for fødevarer'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.Projekter
- 2 Afsluttet
-
Bæredygtig Bundlinje
Jørgensen, M. S., Hirsbak, S., Lauridsen, E. H., Georg, S., Farné Fratini, C. & Petersen, K. V.
01/11/2015 → 30/04/2019
Projekter: Projekt › Forskning
-
BP: Bæredygtig Produktion 3.0
Agerholm, E. G., Remmen, A., Huulgaard, R. D., Jørgensen, M. S., Jensen, C. L., Brodersen, S., Kerndrup, S., Kristensen, H. S. & Vingwe, E.
01/03/2015 → 01/03/2018
Projekter: Projekt › Forskning