Modeling, Control and Stability Analysis of High Performance DC Microgrids

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
ISSN2446-1636

Bibliografisk note

Afhandling ikke publiceret.

Han, R. (2018). Modeling, Control and Stability Analysis of High Performance DC Microgrids. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
Han, Renke. / Modeling, Control and Stability Analysis of High Performance DC Microgrids. 2018. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).
@phdthesis{5858d07312df470781c6f6f457ad6c34,
title = "Modeling, Control and Stability Analysis of High Performance DC Microgrids",
author = "Renke Han",
note = "Dissertation not published.",
year = "2018",
language = "English",
series = "Ph.d.-serien for Det Ingeni{\o}r- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Han, R 2018, Modeling, Control and Stability Analysis of High Performance DC Microgrids. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet.

Modeling, Control and Stability Analysis of High Performance DC Microgrids. / Han, Renke.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Modeling, Control and Stability Analysis of High Performance DC Microgrids

AU - Han, Renke

N1 - Dissertation not published.

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

T3 - Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet

BT - Modeling, Control and Stability Analysis of High Performance DC Microgrids

Han R. Modeling, Control and Stability Analysis of High Performance DC Microgrids. 2018. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).