Modified Social Benches - Creating places and new public domains through art

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingRådgivningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelArchitecture and stages of the experience city
ForlagInstitut for Arkitektur og Medieteknologi
Publikationsdato2009
Sider353
StatusUdgivet - 2009
BegivenhedArchitecture and Stages in the Experience City - Aalborg, Danmark
Varighed: 3 sep. 20094 sep. 2009

Konference

KonferenceArchitecture and Stages in the Experience City
LandDanmark
ByAalborg
Periode03/09/200904/09/2009
NavnInstitut for Arkitektur og Design Skriftserie
Nummer30
ISSN1603-6204

Jespersen, L. M. B. (2009). Modified Social Benches - Creating places and new public domains through art. I Architecture and stages of the experience city (s. 353). Institut for Arkitektur og Medieteknologi. Institut for Arkitektur og Design Skriftserie, Nr. 30
Jespersen, Line Marie Bruun. / Modified Social Benches - Creating places and new public domains through art. Architecture and stages of the experience city. Institut for Arkitektur og Medieteknologi, 2009. s. 353 (Institut for Arkitektur og Design Skriftserie; Nr. 30).
@inproceedings{97ea58905ce811df8573000ea68e967b,
title = "Modified Social Benches - Creating places and new public domains through art",
keywords = "Jeppe Hein, New Public Domain, Place Making",
author = "Jespersen, {Line Marie Bruun}",
year = "2009",
language = "English",
pages = "353",
booktitle = "Architecture and stages of the experience city",
publisher = "Institut for Arkitektur og Medieteknologi",

Jespersen, LMB 2009, Modified Social Benches - Creating places and new public domains through art. i Architecture and stages of the experience city. Institut for Arkitektur og Medieteknologi, Institut for Arkitektur og Design Skriftserie, nr. 30, s. 353, Architecture and Stages in the Experience City, Aalborg, Danmark, 03/09/2009.

Modified Social Benches - Creating places and new public domains through art. / Jespersen, Line Marie Bruun.

TY - GEN

T1 - Modified Social Benches - Creating places and new public domains through art

AU - Jespersen, Line Marie Bruun

PY - 2009

Y1 - 2009

KW - Jeppe Hein, New Public Domain, Place Making

M3 - Article in proceeding

SP - 353

BT - Architecture and stages of the experience city

PB - Institut for Arkitektur og Medieteknologi

Jespersen LMB. Modified Social Benches - Creating places and new public domains through art. I Architecture and stages of the experience city. Institut for Arkitektur og Medieteknologi. 2009. s. 353. (Institut for Arkitektur og Design Skriftserie; Nr. 30).