Bent Egberg Mikkelsen, Martin Lundø

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2016
StatusUdgivet - 2016
Begivenhed7th International Conference on Localised Agri-food Systems: Challenges for the New Ruralty in a Changing World - Södertörn Universitet, Stockholm, Sverige
Varighed: 8 maj 201610 maj 2016
Konferencens nummer: 7th

Konference

Konference7th International Conference on Localised Agri-food Systems
Nummer7th
LokationSödertörn Universitet
LandSverige
ByStockholm
Periode08/05/201610/05/2016

Mikkelsen, B. E., & Lundø, M. (2016). Monitoring progress in Public Organic Procurement Policy (POPP's) implementation: an important tool in organic food & farming policies. Abstract fra 7th International Conference on Localised Agri-food Systems, Stockholm, Sverige.
Mikkelsen, Bent Egberg ; Lundø, Martin. / Monitoring progress in Public Organic Procurement Policy (POPP's) implementation : an important tool in organic food & farming policies. Abstract fra 7th International Conference on Localised Agri-food Systems, Stockholm, Sverige.1 s.
@conference{8e828ae3eed34cf4956fa68b148ef0a1,
title = "Monitoring progress in Public Organic Procurement Policy (POPP's) implementation: an important tool in organic food & farming policies",
author = "Mikkelsen, {Bent Egberg} and Martin Lund{\o}",
year = "2016",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 08-05-2016 Through 10-05-2016",

Mikkelsen, BE & Lundø, M 2016, 'Monitoring progress in Public Organic Procurement Policy (POPP's) implementation: an important tool in organic food & farming policies', 7th International Conference on Localised Agri-food Systems, Stockholm, Sverige, 08/05/2016 - 10/05/2016.

Monitoring progress in Public Organic Procurement Policy (POPP's) implementation : an important tool in organic food & farming policies. / Mikkelsen, Bent Egberg; Lundø, Martin.

TY - ABST

T1 - Monitoring progress in Public Organic Procurement Policy (POPP's) implementation

T2 - an important tool in organic food & farming policies

AU - Mikkelsen, Bent Egberg

AU - Lundø, Martin

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Conference abstract for conference

Mikkelsen BE, Lundø M. Monitoring progress in Public Organic Procurement Policy (POPP's) implementation: an important tool in organic food & farming policies. 2016. Abstract fra 7th International Conference on Localised Agri-food Systems, Stockholm, Sverige.