Movement Pattern Miningover Large-Scale Datasets

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
StatusUdgivet - 2019
NavnPh.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
ISSN2446-1628

Bibliografisk note

Afhandling ikke publiceret.

Orakzai, F. M. (2019). Movement Pattern Miningover Large-Scale Datasets. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
Orakzai, Faisal Moeen. / Movement Pattern Miningover Large-Scale Datasets. 2019. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).
@phdthesis{f8a8330b4ddd44fa88583c0dc738bbbc,
title = "Movement Pattern Miningover Large-Scale Datasets",
author = "Orakzai, {Faisal Moeen}",
note = "Dissertation not published.",
year = "2019",
language = "English",
series = "Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Orakzai, FM 2019, Movement Pattern Miningover Large-Scale Datasets. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet.

Movement Pattern Miningover Large-Scale Datasets. / Orakzai, Faisal Moeen.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Movement Pattern Miningover Large-Scale Datasets

AU - Orakzai, Faisal Moeen

N1 - Dissertation not published.

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Ph.D. thesis

T3 - Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet

BT - Movement Pattern Miningover Large-Scale Datasets

Orakzai FM. Movement Pattern Miningover Large-Scale Datasets. 2019. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).