Muligheder og barrierer for at udvikle Avedøre Holme som et innovativt og bæredygtigt erhvervsområde

Publikation: Working paper/PreprintWorking paperForskning

78 Downloads (Pure)

Abstract

Dette arbejdspapir diskuterer strategier og udviklingsprocesser, der kan medvirke til at udvikle Avedøre Holme (AH) som et innovativt og bæredygtigt erhvervsområde. Analysen i arbejdspapiret er baseret på erfaringer med bæredygtig erhvervs- og byudvikling, cirkulær økonomi samt lokal, demokratisk planlægning. Anledningen til udarbejdelsen af arbejdspapirer er planerne om udvidelse af det nuværende Avedøre Holme (AH1) med op til ni nye holme (AH2). De principper og metoder, der diskuteres i arbejdspapiret kan anvendes til at videreudvikle det nuværende Avedøre Holme (AH1) i de kommende år, hvorved der kan opbygges kompetencer og erfaringer, som kan anvendes i integration af demokratiske og miljømæssige hensyn i udviklingen af AH2 som erhvervsområde.
Bidragets oversatte titelPossibilities and barriers to the development of Avedøre Holme as an innovative and sustainable business area
OriginalsprogDansk
UdgiverInstitut for Planlægning, Aalborg Universitet
Antal sider8
StatusUdgivet - 30 mar. 2019

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne om 'Muligheder og barrierer for at udvikle Avedøre Holme som et innovativt og bæredygtigt erhvervsområde'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Citationsformater