Publikation: Working paperForskning

UdgiverInstitut for Planlægning, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 30 mar. 2019

@techreport{806fe16da5fc44acbb9881e7dd2ab133,
title = "Muligheder og barrierer for at udvikle Aved{\o}re Holme som et innovativt og b{\ae}redygtigt erhvervsomr{\aa}de",
abstract = "Dette arbejdspapir diskuterer strategier og udviklingsprocesser, der kan medvirke til at udvikle Aved{\o}re Holme (AH) som et innovativt og b{\ae}redygtigt erhvervsomr{\aa}de. Analysen i arbejdspapiret er baseret p{\aa} erfaringer med b{\ae}redygtig erhvervs- og byudvikling, cirkul{\ae}r {\o}konomi samt lokal, demokratisk planl{\ae}gning. Anledningen til udarbejdelsen af arbejdspapirer er planerne om udvidelse af det nuv{\ae}rende Aved{\o}re Holme (AH1) med op til ni nye holme (AH2). De principper og metoder, der diskuteres i arbejdspapiret kan anvendes til at videreudvikle det nuv{\ae}rende Aved{\o}re Holme (AH1) i de kommende {\aa}r, hvorved der kan opbygges kompetencer og erfaringer, som kan anvendes i integration af demokratiske og milj{\o}m{\ae}ssige hensyn i udviklingen af AH2 som erhvervsomr{\aa}de.",
keywords = "Erhvervsomr{\aa}de, demokrati, b{\ae}redygtiig udvikling, cirkul{\ae}r {\o}konomi, byplanl{\ae}gning",
author = "J{\o}rgensen, {Michael S{\o}gaard}",
year = "2019",
month = "3",
day = "30",
publisher = "Institut for Planl{\ae}gning, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Planl{\ae}gning, Aalborg Universitet",

Muligheder og barrierer for at udvikle Avedøre Holme som et innovativt og bæredygtigt erhvervsområde. / Jørgensen, Michael Søgaard.

Institut for Planlægning, Aalborg Universitet, 2019.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Muligheder og barrierer for at udvikle Avedøre Holme som et innovativt og bæredygtigt erhvervsområde

AU - Jørgensen, Michael Søgaard

PY - 2019/3/30

Y1 - 2019/3/30

N2 - Dette arbejdspapir diskuterer strategier og udviklingsprocesser, der kan medvirke til at udvikle Avedøre Holme (AH) som et innovativt og bæredygtigt erhvervsområde. Analysen i arbejdspapiret er baseret på erfaringer med bæredygtig erhvervs- og byudvikling, cirkulær økonomi samt lokal, demokratisk planlægning. Anledningen til udarbejdelsen af arbejdspapirer er planerne om udvidelse af det nuværende Avedøre Holme (AH1) med op til ni nye holme (AH2). De principper og metoder, der diskuteres i arbejdspapiret kan anvendes til at videreudvikle det nuværende Avedøre Holme (AH1) i de kommende år, hvorved der kan opbygges kompetencer og erfaringer, som kan anvendes i integration af demokratiske og miljømæssige hensyn i udviklingen af AH2 som erhvervsområde.

AB - Dette arbejdspapir diskuterer strategier og udviklingsprocesser, der kan medvirke til at udvikle Avedøre Holme (AH) som et innovativt og bæredygtigt erhvervsområde. Analysen i arbejdspapiret er baseret på erfaringer med bæredygtig erhvervs- og byudvikling, cirkulær økonomi samt lokal, demokratisk planlægning. Anledningen til udarbejdelsen af arbejdspapirer er planerne om udvidelse af det nuværende Avedøre Holme (AH1) med op til ni nye holme (AH2). De principper og metoder, der diskuteres i arbejdspapiret kan anvendes til at videreudvikle det nuværende Avedøre Holme (AH1) i de kommende år, hvorved der kan opbygges kompetencer og erfaringer, som kan anvendes i integration af demokratiske og miljømæssige hensyn i udviklingen af AH2 som erhvervsområde.

KW - Erhvervsområde

KW - demokrati

KW - bæredygtiig udvikling

KW - cirkulær økonomi