Multivariable State Space LQGPC: A Turorial Report

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 1997
NavnR : Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Proceskontrol, Aalborg Universitet
NummerR97-4187
ISSN0908-1208

Hangstrup, M., Ordys, A. W., & Grimble, M. J. (1997). Multivariable State Space LQGPC: A Turorial Report. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. R : Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Proceskontrol, Aalborg Universitet, Nr. R97-4187
Hangstrup, M. ; Ordys, A. W. ; Grimble, M. J. / Multivariable State Space LQGPC : A Turorial Report. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1997. (R : Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Proceskontrol, Aalborg Universitet; Nr. R97-4187).
@book{2a5ae3f0003411dab4d5000ea68e967b,
title = "Multivariable State Space LQGPC: A Turorial Report",
author = "M. Hangstrup and Ordys, {A. W.} and Grimble, {M. J.}",
year = "1997",
language = "English",
series = "R : Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Proceskontrol, Aalborg Universitet",
number = "R97-4187",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Hangstrup, M, Ordys, AW & Grimble, MJ 1997, Multivariable State Space LQGPC: A Turorial Report. R : Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Proceskontrol, Aalborg Universitet, nr. R97-4187, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Multivariable State Space LQGPC : A Turorial Report. / Hangstrup, M.; Ordys, A. W.; Grimble, M. J.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Multivariable State Space LQGPC

T2 - A Turorial Report

AU - Hangstrup, M.

AU - Ordys, A. W.

AU - Grimble, M. J.

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Book

T3 - R : Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Proceskontrol, Aalborg Universitet

BT - Multivariable State Space LQGPC

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Hangstrup M, Ordys AW, Grimble MJ. Multivariable State Space LQGPC: A Turorial Report. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1997. (R : Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Proceskontrol, Aalborg Universitet; Nr. R97-4187).