Musikterapi: Sprog og fællesskab gennem musik

Ulla Holck (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Publikationsdato7 feb. 2020
Udgivelses stedAalborg
PublikationsmedierPodcast
Størrelse42 minutter
DOI
StatusUdgivet - 7 feb. 2020

• Musikterapi
  • Kommunikativ musikalitet

Holck, Ulla (Producent). / Musikterapi : Sprog og fællesskab gennem musik. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{53070d93dd8840e7b2009dd7366db3d8,
title = "Musikterapi: Sprog og f{\ae}llesskab gennem musik",
abstract = "Musikterapi er en behandlingsform, der ser stigende anvendelse i alle mulige sammenh{\ae}nge p{\aa} sundhedsomr{\aa}det og i vores velf{\ae}rdssystem som hele. Psykiske lidelser – fx depression, skizofreni, og posttraumatisk stress, omr{\aa}der som demensomsorgen, behandling af erhvervede hjerneskader, autismeomr{\aa}det osv., er alle steder musikterapien har vundet indpas. Men hvorfor og hvordan virker det?Det har Refleksionstid talt med Ulla Holck om. Hun er lektor i musikterapi ved Institut for Kommunikation og Psykologi ved Aalborg Universitet og leder af Center for Dokumentation og Forskning i Musikterapi (CEDOMUS). Ulla har selv arbejdet som musikterapeut, og har nu i en {\aa}rr{\ae}kke forsket i musikterapiens virkem{\aa}der og anvendelse.",
keywords = "Musikterapi, Kommunikativ musikalitet",
author = "Ulla Holck",
year = "2020",
month = "2",
day = "7",
doi = "https://refleksionstid.dk/musikterapi-sprog-og-faellesskab-gennem-musik/",
publisher = "Refleksionstid",

Musikterapi : Sprog og fællesskab gennem musik. Holck, Ulla (Producent). 2020. Aalborg : Refleksionstid.

TY - ADVS

T1 - Musikterapi

T2 - Sprog og fællesskab gennem musik

A2 - Holck, Ulla

PY - 2020/2/7

Y1 - 2020/2/7

N2 - Musikterapi er en behandlingsform, der ser stigende anvendelse i alle mulige sammenhænge på sundhedsområdet og i vores velfærdssystem som hele. Psykiske lidelser – fx depression, skizofreni, og posttraumatisk stress, områder som demensomsorgen, behandling af erhvervede hjerneskader, autismeområdet osv., er alle steder musikterapien har vundet indpas. Men hvorfor og hvordan virker det?Det har Refleksionstid talt med Ulla Holck om. Hun er lektor i musikterapi ved Institut for Kommunikation og Psykologi ved Aalborg Universitet og leder af Center for Dokumentation og Forskning i Musikterapi (CEDOMUS). Ulla har selv arbejdet som musikterapeut, og har nu i en årrække forsket i musikterapiens virkemåder og anvendelse.

AB - Musikterapi er en behandlingsform, der ser stigende anvendelse i alle mulige sammenhænge på sundhedsområdet og i vores velfærdssystem som hele. Psykiske lidelser – fx depression, skizofreni, og posttraumatisk stress, områder som demensomsorgen, behandling af erhvervede hjerneskader, autismeområdet osv., er alle steder musikterapien har vundet indpas. Men hvorfor og hvordan virker det?Det har Refleksionstid talt med Ulla Holck om. Hun er lektor i musikterapi ved Institut for Kommunikation og Psykologi ved Aalborg Universitet og leder af Center for Dokumentation og Forskning i Musikterapi (CEDOMUS). Ulla har selv arbejdet som musikterapeut, og har nu i en årrække forsket i musikterapiens virkemåder og anvendelse.

KW - Musikterapi

KW - Kommunikativ musikalitet

U2 - https://refleksionstid.dk/musikterapi-sprog-og-faellesskab-gennem-musik/

DO - https://refleksionstid.dk/musikterapi-sprog-og-faellesskab-gennem-musik/