Lone Dirckinck-Holmfeld, Torben Iversen, Ulla Konnerup, Merete Lindemann, Steener Oksbjerre, Torben Pihler, Marianne Riis, Dorte Smedegaard Schmidt

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskning

TitelDigitale medier og didaktisk design
RedaktørerLars Andreasen, Birch, Bente Meyer, Pernille Rattleff
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagDanmarks Pædagogiske Universitetsforlag
Publikationsdato2008
Sider169 - 191
ISBN (Trykt)9788776842222
StatusUdgivet - 2008

Citationsformater

Dirckinck-Holmfeld, L., Iversen, T., Konnerup, U., Lindemann, M., Oksbjerre, S., Pihler, T., Riis, M., & Smedegaard Schmidt, D. (2008). Når specialer gør en forskel – om kollaborative arbejdsformer i virtuelle læremiljøer. I L. Andreasen, Birch, B. Meyer, & P. Rattleff (red.), Digitale medier og didaktisk design (s. 169 - 191). Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag.