Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

255 Downloads (Pure)
TitelRettigheder, empowerment og læring
RedaktørerAnnette Bilfeldt, Iben Jensen, John Andersen
Vol/bind5
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2014
Udgave1
Sider184-207
Kapitel9
StatusUdgivet - 2014
NavnSerie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser
Vol/bind5
ISSN2245-7569

Jensen, I. (2014). Når sproget bliver en kampplads: forandringer af sprogpraksis på vej fra national til global arbejdsplads. I A. Bilfeldt, I. Jensen, & J. Andersen (red.), Rettigheder, empowerment og læring (1 udg., Bind 5, s. 184-207). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind. 5
Jensen, Iben. / Når sproget bliver en kampplads : forandringer af sprogpraksis på vej fra national til global arbejdsplads. Rettigheder, empowerment og læring. red. / Annette Bilfeldt ; Iben Jensen ; John Andersen. Bind 5 1. udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2014. s. 184-207 (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 5).
@inbook{b13d6023c04145408f2db481f1c8af05,
title = "N{\aa}r sproget bliver en kampplads: forandringer af sprogpraksis p{\aa} vej fra national til global arbejdsplads",
author = "Iben Jensen",
year = "2014",
volume = "5",
series = "Serie om l{\ae}rings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
pages = "184--207",
editor = "Annette Bilfeldt and Iben Jensen and Andersen, {John }",
booktitle = "Rettigheder, empowerment og l{\ae}ring",
edition = "1",

Jensen, I 2014, Når sproget bliver en kampplads: forandringer af sprogpraksis på vej fra national til global arbejdsplads. i A Bilfeldt, I Jensen & J Andersen (red), Rettigheder, empowerment og læring. 1 udg, bind 5, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, bind 5, s. 184-207.

Når sproget bliver en kampplads : forandringer af sprogpraksis på vej fra national til global arbejdsplads. / Jensen, Iben.

Rettigheder, empowerment og læring. red. / Annette Bilfeldt; Iben Jensen; John Andersen. Bind 5 1. udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2014. s. 184-207 (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 5).

TY - CHAP

T1 - Når sproget bliver en kampplads

T2 - forandringer af sprogpraksis på vej fra national til global arbejdsplads

AU - Jensen, Iben

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Bidrag til bog/antologi

VL - 5

T3 - Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser

SP - 184

EP - 207

BT - Rettigheder, empowerment og læring

A2 - Bilfeldt, Annette

A2 - Jensen, Iben

A2 - Andersen, John

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Jensen I. Når sproget bliver en kampplads: forandringer af sprogpraksis på vej fra national til global arbejdsplads. I Bilfeldt A, Jensen I, Andersen J, red., Rettigheder, empowerment og læring. 1 udg. Bind 5. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2014. s. 184-207. (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 5).